Ελκυστικά μάτια – Πώς θα τα αποκτήσετε

0
485 views

elkystika-matiaΘέλετε να σαγηνέψετε τον αντρικό πληθυσμό; Θέλετε να μην μπορούν να σας ξεχάσουν; Μπορεί να σας ακούγεται δύσκολο και πως για όλα χρειάζεται προσπάθεια! Όλο αυτό έχει μια δόση αλήθειας αλλά μην ξεχνάμε πως οι σωστές συμβουλές μπορούν να αλλάξουν κατά πολύ τα δεδομένα. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όλες οι γυναίκες είναι πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πιο ελκυστικά μάτια ώστε να μην μπορεί κανείς να μας αντισταθεί. Πολλές φορές τα μάτια είναι σε θέση να μιλήσουν πιο πολύ από το στόμα! Αν προσέξουμε μερικά πράγματα μπορούμε εύκολα να έχουμε τα σαγηνευτικά κι ελκυστικά μάτια που ονειρευόμαστε. Υπάρχουν τρία βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε ώστε να μην αναρωτιόμαστε πώς να τα αποκτήσουμε αλλά να απολαμβάνουμε τον θαυμασμό.

Για να θεωρούνται τα μάτια ελκυστικά δεν αρκεί να έχουν πολύ ωραίο χρώμα ή απλά ωραίο σχήμα. Μπορούμε να τα αναδείξουμε ή να τα κάνουμε αδιάφορα αν δεν ακολουθήσουμε τις σωστές συμβουλές. Πόσες φορές δεν θαυμάσατε τα μάτια κάποιας σταρ σε φωτογραφίες ή πόσες φορές δεν προσέξατε στον καθρέφτη πως τα μάτια σας δείχνουν πιο λαμπερά; Η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι κάποια τρικς που πρέπει να μάθετε ενώ στην δεύτερη ερώτηση η απάντηση είναι λίγο πιο πολύπλοκη! Επειδή όμως τίποτα από τα δυο δεν ανήκει στα καλά κρυμμένα μυστικά, μάθετε παρακάτω τα πάντα για να αποκτήσετε τα ελκυστικά μάτια που θαυμάζατε σε άλλες μέχρι τώρα!

Ελκυστικά μάτια – καλή διάθεση

Όταν αναρωτιόμαστε γιατί την μία μέρα τα μάτια μας δείχνουν τόσο λαμπερά και την άλλη τόσο άτονα, πρέπει να γνωρίζουμε πως από τα μάτια μας εκπέμπεται ότι κρατάει καλά κρυμμένο η ψυχή μας! Η καλή μας διάθεση φαίνεται ξεκάθαρα και ζωγραφίζεται στο πρόσωπό μας ακριβώς όπως και η κακή μας διάθεση. Το γνωστό ρητό κατά το οποίο «τα μάτια μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας» είναι πέρα για πέρα αληθινό και αδιαμφισβήτητο. Ένα βλέμμα μας μπορεί να καθηλώσει ή να απομακρύνει κάποιον πιο γρήγορα από ότι με τα λόγια. Αν νιώσουμε ελκυστικές το ίδιο ελκυστικά θα δείξουν και τα μάτια μας. Αυτό ακριβώς που νιώθουμε θα το προβάλλουν τα μάτια με απόλυτη επιτυχία κι έτσι είναι το πρώτο που πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε. Η καλή μας διάθεση είναι αυτή που αρχικά θα βάλει τις βάσεις για να δουλέψει οποιοδήποτε τρικ σε αυτήν μας την προσπάθεια. Για να μάθουμε να κερδίζουμε την προσοχή με μία ματιά!

Ουσιαστικά είναι το πιο δύσκολο μέρος της προσπάθειάς μας αφού αυτό που δεν έχει κάποια απλή συνταγή, είναι το πώς θα μάθουμε να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας. Αυτό όμως που σίγουρα μπορούμε να μάθουμε είναι το πώς να κάνουμε θετικές σκέψεις. Αυτές θα μας δημιουργούν ευφορία και τότε η καλή μας διάθεση θα ανήκει στην καθημερινότητά μας. Βάλτε τα θεμέλια και δεν θα αναρωτηθείτε ξανά πώς να αποκτήσετε ελκυστικά μάτια αλλά πώς οι άλλες γυναίκες δεν το έχουν καταφέρει ακόμα! Σαγηνεύστε τα πλήθη με τα ελκυστικά σας μάτια ακόμη και αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ίχνος μακιγιάζ.

Ελκυστικά μάτια – μακιγιάζ

Αφού έχετε βάλει τις σωστές βάσεις και αφού το μακιγιάζ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας φύσης, χρησιμοποιήστε το υπερ σας! Πολλές γυναίκες προσπαθώντας να τονίσουν τα μάτια τους και να τα κάνουν πιο ελκυστικά οδηγούνται με υπερβολές στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Μην κάνετε το ίδιο λάθος, ακολουθείστε μερικές συμβουλές και μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ελκυστικά μάτια απλά κάνοντας μερικά βήματα σωστά ανάλογα με το σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα των ματιών σας. Αν ξεκινήσουμε από το χρώμα των ματιών, ένα λάθος που κάνουν κάποιες γυναίκες είναι να χρησιμοποιούν το ίδιο χρώμα σκιάς και μολυβιού με το χρώμα των ματιών. Αυτό έχει ως συνέπεια να χαθούν τα μάτια και να μην σας κολακεύουν. Φέρνει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα αφού χάνεται το όμορφο χρώμα των ματιών σας μες στο μακιγιάζ. Έτσι αυτόματα χάνεται το ελκυστικό σας χρώμα και γίνεται αδιάφορο το βλέμμα. Για να ξεκινήσετε σωστά καλύψτε αρχικά με ένα concealer, ανάλογα με το δικό σας χρώμα δέρματος, τυχόν μαύρους κύκλους και κάνετε τα να δείχνουν πιο  φωτεινά. Ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα κάντε τα μάτια σας πιο έντονα και ελκυστικά.

Μικρά μάτια

Αν θέλετε να τονίσετε τα μικρά μάτια σας και να τα κάνετε πιο έντονα και πιο αμυγδαλωτά, χρησιμοποιήστε κατάλληλα το eyeliner. Προτιμήστε μία μονοκόμματη και ομοιόμορφη γραμμή την οποία θα τραβήξετε λίγο προς τα έξω.

Καθοδικά μάτια

Ένα απλό τρικ για να διορθώσετε τα καθοδικά μάτια είναι να χρησιμοποιήσετε με ανοδική φορά το eyeliner στο κάτω βλέφαρο.

Μεγάλα μάτια

Αν και πολλές φορές θεωρούμε πως τα μεγάλα μάτια δεν χρειάζονται τίποτα, μπορούμε να τα κάνουμε πιο ελκυστικά βάζοντας περίγραμμα στις εσωτερικές γωνίες και ματ σκιά.

Χρησιμοποιήστε όμορφες αποχρώσεις σκιών ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας και του δέρματός σας. Να θυμάστε πως το φυσικό αποτέλεσμα πολλές φορές είναι πιο ελκυστικό και σέξυ!

Ελκυστικά μάτια – σχήμα φρυδιών

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά όταν φροντίζουμε τα μάτια μας δεν μπορούμε να αφήσουμε τα φρύδια μας αφού είναι στην περιοχή των ματιών και επηρεάζουν το αποτέλεσμα. Οποιοδήποτε σχήμα ματιών και αν έχουμε ακολουθούμε τα εξής βήματα. Η γραμμή του φρυδιού ξεκινάει από τον έσω κανθό (εσωτερική γωνία) ενωμένο με μία νοητή γραμμή και τελειώνει στην έξω κανθό (εξωτερική γωνία) επίσης ενωμένο με μία νοητή γραμμή. Το τόξο του φρυδιού πρέπει να είναι στο σημείο που με μία νοητή γραμμή έρχεται στην ευθεία με την κόρη του ματιού σας. Φροντίστε να μην ξεφεύγετε πολύ από το φυσικό σας μέγεθος, δηλαδή αποφύγετε να τα βγάλετε υπερβολικά. Σε περίπτωση που τα φρύδια σας είναι αρκετά αραιά, τονίστε τα με ένα μολύβι ώστε να δείξουν πυκνότερα.

Κάντε έναν συνδυασμό όλων και δεν θα χωράει αμφισβήτηση στο αν είναι ελκυστικά τα μάτια σας. Τέλος μην ξεχνάτε την κρέμα ματιών σας η οποία θα διατηρήσει την νεανική τους όψη. Τραβήξτε τα βλέμματα και απολαύστε τα κοπλιμέντα αφού τα μάτια σας θα καθορίζουν το σύνολο. Θα φωτίσουν το πρόσωπό σας και θα λάμπετε όλες τις ώρες της μέρας! Η καλή σας διάθεση, το σωστό μακιγιάζ και το σωστό σχήμα των φρυδιών θα κάνουν τα μάτια σας ελκυστικά. Σίγουρα μέχρι τώρα δεν μπορούσατε να φανταστείτε πόσο εύκολο ήταν να τα αποκτήσετε κι ότι η λύση είναι στα χέρια σας. Μήπως τελικά αλλάξατε γνώμη;

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια