Εκφραστής της εποχής Μαυρογιαλούρου ο Μπ. Πάσχος

0
558 views

nasikas-featuredΕκφραστής της εποχής Μαυρογιαλούρου ο Μπ. Πάσχος

Σε απάντηση προς το δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κ. Μπάμπη Πάσχο , ο δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας αναφέρει :

«Τη δόξα» του Μαυρογιαλούρου φαίνεται ότι ζήλεψε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μπάμπης Πάσχος και άρχισε να μοιράζει θέσεις στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.
Παρακάμπτοντας, με πρωτοφανή για τα αυτοδιοικητικά πράγματα τρόπο, τον θεσμικό του ρόλο ως δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης, έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα γίνουν προσλήψεις στη ΔΕΥΑΡΦ.
Παίζει με τον πόνο και την αγωνία των εκατοντάδων ανέργων στην περιοχή μας και κάνει εμπόριο ελπίδας, ενθυμούμενος τον παλιό του εαυτό και όσα έκανε κατά τη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Ο κατήφορος που έχει πάρει δεν έχει προηγούμενο. Δεν θα του επιτρέψουμε όμως να παίζει με θεσμούς και ανθρώπους. Ο κ. Πάσχος να ξεχάσει αυτά που ήξερε. Και επειδή καμώνεται ότι δεν γνωρίζει, τον ενημερώνουμε ότι αρμόδιοι φορείς για την ανακοίνωση των προσλήψεων, είναι τα θεσμικά όργανα της ΔΕΥΑΡΦ και του Δήμου και οι αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες και αφού ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, θα ανακοινώσουν τις σχετικές διαδικασίες. Πέραν τούτου ουδέν.
Όσο πιο γρήγορα ο κ. Πάσχος συνηθίσει στην ιδέα ότι εκπροσωπεί την αντιπολίτευση τόσο πιο άμεσα θα μπορέσει να εκπληρώσει τα καθήκοντά του στα δημοτικά έδρανα.
Όσο πικρό και εάν είναι αυτό για τον ίδιο και τους θιασώτες των απόψεων του, η διοίκηση του Δήμου, είναι δική μας ευθύνη και μάλιστα με την ψήφο των δημοτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Δελτίο Τύπου του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.