Τηλέφωνα καταγγελιών

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Γυμνασίου Στεφανοβικείου

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Γυμνασίου Στεφανοβικείου

Στα πλαίσια Εκπαιδευτικού προγράμματος του Γυμνασίου Στεφανοβικείου, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18-19 Νοεμβρίου 2018 επίσκεψη με διαμονή στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου Καρδίτσας, της Β’ τάξης του σχολείου μας, αποτελούμενη από 34 μαθητές με συνοδεία τριών εκπαιδευτικών.

Η επίσκεψη ήταν επιτυχημένη παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες. Είχαμε συνεχή βροχή στα πεδινά και έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Αρχικά ενημερωθήκαμε για το δάσος από αρμόδιες εκπαιδευτικούς του κέντρου και κατόπιν μας δόθηκε η ευκαιρία, όταν το επέτρεψε και ο καιρός, να επισκεφθούμε την Ελάτη Περτουλίου, να πιάσουμε το πρώτο χιόνι της χρονιάς, αλλά και να περπατήσουμε στο πανέμορφο τοξωτό γεφύρι κοντά στην Πύλη Τρικάλων, πάνω από τον Πορταϊκό ποταμό.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση