Εγκαίνια από την Ειδική Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Καλλιόπη Παπαλεωνίδα της Παιδικής Χαράς στον Οικισµό «Ρήγας Φεραίος» του 304 ΠΕΒ στο Βελεστίνο

Εγκαίνια από την Ειδική Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Καλλιόπη Παπαλεωνίδα της Παιδικής Χαράς στον Οικισµό «Ρήγας Φεραίος» του 304 ΠΕΒ στο Βελεστίνο


Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε στον Οικισμό “Ρήγας Φεραίος” του 304 ΠΕΒ στο Βελεστίνο Μαγνησίας εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς του Οικισμού.

Την τελετή εγκαινίων τίμησε με την παρουσία της η Ειδική Γραμματέας του  Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κα Καλλιόπη Παπαλεωνίδα.

Παρέστησαν ο Δκτης του 304 ΠΕΒ, ο Ανώτατος Δκτής Φρουράς Βόλου και Δκτής 32 ΤΑΞΠΖΝ, ο Δκτής 1ης ΤΑΞΑΣ, ο Δήμαρχος Δήμου Ρήγα Φεραίου, το σύνολο του Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού που διαμένει στον Οικισμό μετά των οικογενειών τους, το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων στο 304 ΠΕΒ και πλήθος επισκεπτών.

Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση – παιδικό πάρτι για τα παιδιά και τους επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στον Οικισμό, η Ειδική Γραμματέας του  Υπουργείου Εθνικής Άμυνας περιηγήθηκε τις εγκαταστάσεις του Οικισμού και ενημερώθηκε σχετικά.

Στον Οικισμό Ρήγας Φεραίος εγκαταστάθηκε και λειτουργεί από αρχές Απρ 17, πρότυπη και σύγχρονη παιδική χαρά που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, σύµφωνα µε την κείµενη νοµοθεσία.

Η κατασκευή της έγινε µε µέριµνα του 304 ΠΕΒ, όπου ανήκει και ο υπόψη Οικισµός, ο οποίος στεγάζει στρατιωτικό προσωπικό και Μονίμους Υπαλλήλους που εργάζεται στο Εργοστάσιο καθώς και σε Σχηματισμούς και Μονάδες της ευρύτερης περιοχής του Βελεστίνου και Βόλου.

Πηγή: http://www.mod.mil.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.