Δ. Νασίκας: Οι μονίμως απόντες …..δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν

Δ. Νασίκας: Οι μονίμως απόντες …..δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν

Οι μάσκες έπεσαν. Οι μονίμως απόντες από

τα προβλήματα του Δήμου, κολλημένοι στις ιδεοληψίες, στα μικροκομματικά και μικροπολιτικά τους παιχνίδια, για μια στάλα δημοσιότητας, διαστρέφουν σκόπιμα την πραγματικότητα. Το θράσος τους δεν έχει όρια.

«Εμφανίστηκαν» αφού πέρασαν τα δύσκολα και ενώ σύσσωμη η δημοτική αρχή επί πέντε μέρες έδινε τη μάχη έξω στους δρόμους των πληγεισών περιοχών, κόντρα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, για να πούνε το ΤΙΠΟΤΑ.
Όσο για το μονίμως απόντα δημοτικό σύμβουλο, αυτός και αν δεν δικαιούται να ομιλεί… Κρύφτηκε «πίσω από τον κηδεμόνα του», προφασιζόμενος πως δήθεν ενδιαφέρεται, ενώ όλη η περιοχή γνωρίζει ακριβώς το αντίθετο.

Δεν πρόκειται να πέσουμε άλλο στο επίπεδό τους όσο και αν προκληθούμε.

Η δημοτική αρχή και όλοι οι συνεργάτες μας είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε το γενικό συμφέρον. Και αυτό θα πράξουμε και αυτή τη φορά, προκειμένου να ανακουφιστούν οι συνδημότες μας στην Κερασιά, τα Κανάλια το Κεραμίδι, το Καμάρι ,το Βένετο και τον Αη Γιάννη.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.