Δωρεάν οδοντιατρικός έλεγχος για όλους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ρήγα Φεραίου

0
542 views

paidia-odontiatrosΟ Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, θα πραγματοποιήσει προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο σε όλους του μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας στις 18-11-2014, 19-11-2014, 20-11-2014 και 21-11-2014.

Για την υλοποίηση του προγράμματος ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέτει την κινητή μονάδα προληπτικής οδοντιατρικής του Συλλόγου, πλήρως εξοπλισμένη.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Τριαντάφυλλο Γκογκινούδη, ο Δήμος θα στηρίζει και θα υλοποιεί κάθε δυνατή δράση, ιδιαίτερα στον Τομέα της Υγείας, σε ότι αφορά τα παιδιά αλλά και για όλους τους δημότες, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής της καθημερινότητας αυτών. Στόχος της εν λόγω δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση των γονέων και των παιδιών, έπειτα από τις υποδείξεις των υπευθύνων επιστημόνων που θα εξετάσουν τα παιδιά, στο συχνό-περιοδικό έλεγχο από οδοντίατρο καθώς και στην καθημερινή στοματική υγιεινή.

Πρωταρχικό άλλωστε μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η δυνατότερη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά αλλά και γενικότερα σε όλους τους δημότες, ιδιαίτερα κατά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια