Δωρεάν εξετάστηκαν δημότες και δημότισσες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Δωρεάν εξετάστηκαν δημότες και  δημότισσες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Την ευκαιρία να εξεταστούν δωρεάν είχαν οι δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου βρέθηκαν  κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ από την Παρασκευή 16 έως και την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν 70 γυναίκες για μαστογραφία (πρόγραμμα πρόληψης για τον καρκίνο 40 έως 60 ετών), 60 άτομα για μέτρηση οστικής μάζας (έλεγχος για οστεοπόρωση σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση και σε άνδρες άνω των 60 ετών), 50 δημότες υποβλήθηκαν σε σπιρομέτρηση και ισάριθμοι σε βιοχημικούς  ελέγχους.

Οι εξετάσεις  πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης,  από τις κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ την Παρασκευή 23-11-2018 στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Ο  Δήμος Ρήγα Φεραίου, σε συνεργασία με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, υλοποιούν το παραπάνω πρόγραμμα και κάθε 1,5 χρόνο κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ  πραγματοποιούν δωρεάν εξετάσεις σε  ευπαθείς ομάδες  του Δήμου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας