Δωρεάν εξετάστηκαν δημότες και δημότισσες του Δήμου Ρήγα Φεραίου

0
218 views

Την ευκαιρία να εξεταστούν δωρεάν είχαν οι δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου βρέθηκαν  κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ από την Παρασκευή 16 έως και την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν 70 γυναίκες για μαστογραφία (πρόγραμμα πρόληψης για τον καρκίνο 40 έως 60 ετών), 60 άτομα για μέτρηση οστικής μάζας (έλεγχος για οστεοπόρωση σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση και σε άνδρες άνω των 60 ετών), 50 δημότες υποβλήθηκαν σε σπιρομέτρηση και ισάριθμοι σε βιοχημικούς  ελέγχους.

Οι εξετάσεις  πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης,  από τις κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ την Παρασκευή 23-11-2018 στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Ο  Δήμος Ρήγα Φεραίου, σε συνεργασία με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, υλοποιούν το παραπάνω πρόγραμμα και κάθε 1,5 χρόνο κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ  πραγματοποιούν δωρεάν εξετάσεις σε  ευπαθείς ομάδες  του Δήμου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.