Διεκδίκηση άντρα – Πώς να τον κερδίσετε

0
584 views

sxeseisΈνα από τα θέματα που μένει αναλλοίωτο στον χρόνο και δείχνει να πηγαίνει από γενιά σε γενιά είναι η διεκδίκηση ενός άντρα και η απορία καλά κρατεί! Κάθε γυναίκα έχει αναρωτηθεί έστω και μία φορά στην ζωή της για το πώς να τον διεκδικήσει όταν οι λύσεις που σκέφτεται την φέρνουν σε αδιέξοδο. Το ρητό «έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε»μας ακολουθεί όταν προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο που θα καταφέρουμε να τον διεκδικήσουμε.

Έτσι μερικές χρήσιμες συμβουλές από κάποιο τρίτο πρόσωπο θα σας φανούν χρήσιμες για να μην αναρωτιέστε αλλά να προχωρήσετε στην πράξη. Η διεκδίκηση άντρα γενικότερα για κάποιες γυναίκες φαίνεται βουνό, πόσο μάλλον η διεκδίκηση ενός συγκεκριμένου άντρα. Επειδή όμως πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται μπορούμε να απλώσουμε τα δίχτυα μας αρκεί να μάθουμε τον τρόπο.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πως οι τρόποι διαφέρουν ανάλογα με τον άντρα που μας ενδιαφέρει. Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι γενικοί κανόνες που αν κοιτάξουμε πίσω θα συνειδητοποιήσουμε πως είναι ίδιοι όσα χρόνια και αν περάσουν. Οι τρόποι διεκδίκησης άντρα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα από τον χαρακτήρα του άντρα και ποια είναι η κατάσταση. Δηλαδή η διεκδίκηση γίνεται μέσα σε σχέση, σε ελεύθερο άντρα ή τον διεκδικούμε από μία άλλη γυναίκα; Παλαιότερα ήταν από τα πιο σημαντικά πράγματα που έπρεπε να έχει στο μυαλό της μία γυναίκα, έτσι καταφεύγανε μέχρι και σε «μάγισσες» για να διεκδικήσουν τον άντρα που επιθυμούσαν. Αυτό όμως που πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας οι γυναίκες, είναι πως η «μαγεία» κρύβεται μέσα μας! Η διεκδίκηση άντρα για να έχει αποτέλεσμα θα πρέπει πρώτα να τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας και να έχουμε σιγουρευτεί για την επιλογή μας.

Διεκδίκηση άντρα – μέσα στην σχέση

Ένα πολύ γνωστό φαινόμενο που παρατηρούμε είναι πως συχνά καταλαβαίνουμε πως πρέπει να διεκδικήσουμε από την αρχή τον άντρα που είμαστε ήδη μαζί του. Στα ζευγάρια μετά από καιρό παρατηρείται μία απόσταση και όταν τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα τότε οι γυναίκες προσπαθούμε να διεκδικήσουμε και πάλι τον άντρα μας. Το πρόβλημα είναι πως αντί να πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό και να μοιρολατρούμε για το πώς έφτασαν εδώ τα πράγματα, μπορούμε να κινήσουμε το γυναικείο μας μυαλό. Δεν έχει σημασία ποιος φταίει γι’ αυτήν την απόσταση αλλά αν είμαστε έτοιμες να τον διεκδικήσουμε και να μας κοιτάζει στα μάτια. Αν λοιπόν επιθυμείτε να τον κερδίσετε από την αρχή και δεν χωράει σε αυτό δεύτερη σκέψη, κινηθείτε έξυπνα, ναζιάρικα και αποτελεσματικά! Κανένας άντρας δεν έχει σταθεί αδιάφορος μπροστά στο μεγαλείο της γυναικείας τσαχπινιάς!

Θυμηθείτε πως, λογικά και αν ψάξετε λίγο πίσω, τα κουμπιά του είναι στα χέρια σας. Όσος χρόνος και αν έχει περάσει  δείξτε του πως δεν είστε απλά σύντροφος αλλά και μία πολύ σέξι γυναίκα την οποία θα ήθελε πολύ και πάλι να κατακτήσει. Σε αυτό χρειάζεται λίγη προσοχή αφού η απόσταση που έχει δημιουργηθεί δείχνει ότι έχει και μία σιγουριά για εσάς. Οπότε πολύ σημαντικό είναι να τον κάνετε να νιώσει πως αυτός θέλει να σας διεκδικήσει. Για παράδειγμα, μην αρχίσετε να τον κυνηγάτε, διεκδικώντας τον! Απλά περιποιηθείτε σωστά, γίνεται πονηρό θηλυκό και κινηθείτε αδιάφορη στον χώρο. Τότε θα έχει αρχίσει η διεκδίκηση από την μεριά σας χωρίς να το καταλάβει. Ο κυνηγός θα νομίζει πως έχει να κάνει με καινούριο θύμα και θα προσπαθήσει να το κατακτήσει. Ο ρόλος του κυνηγού εξιτάρει τους άντρες. Επίσης μην παραμελείτε τον εαυτό σας μέσα στο σπίτι, η εικόνα που θα δει όταν μπει μέσα θα είναι και αυτή που θα τον κρατήσει ή θα τον διώξει!

Διεκδίκηση άντρα – ελεύθερου

Πολλές φορές γνωρίζουμε κάποιον διαθέσιμο άντρα που θέλουμε πολύ να διεκδικήσουμε αλλά δεν γνωρίζουμε τον τρόπο. Το δύσκολο είναι πως σε αυτήν την περίπτωση ίσως ταυτόχρονα με εμάς να τον διεκδικούν κι άλλες. Τι πρέπει να κάνουμε και πώς να το αντιμετωπίσουμε για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε; Οι γυναίκες όμως είμαστε και περίεργα όντα αφού μπορεί να βάλουμε κάποιον στο μάτι και έπειτα να καταλάβουμε πως ήταν από καθαρό ανταγωνισμό. Το πρώτο πράγμα για το οποίο θα πρέπει να είμαστε σίγουρες πριν κινηθούμε αναλόγως, είναι αν όντως θέλουμε να γίνει δικός μας! Αφού λοιπόν έχουμε πάρει την σωστή απόφαση, προσέχουμε κάποια μικρά αλλά και πολύ σημαντικά πράγματα.

Το πράσινο φως μία γυναίκα η οποία δεν θέλει τον άντρα απλά για μία νύχτα, θα το δώσει με το βλέμμα. Αυτό σημαίνει πως το βλέμμα σας πάνω του δεν θα πρέπει να πέσει επιθετικό αφού αυτό που επιθυμείτε είναι η σχέση και όχι η περιπέτεια. Κοιτάξτε τον επίμονα αλλά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα κι έπειτα απομακρύνετε το, αφήστε τον να αναρωτηθεί. Το μυστήριο ευνοεί τέτοιες καταστάσεις. Αν σας απευθείνει τον λόγο όσο και αμηχανία να νιώσετε εκείνη την ώρα, μιλήστε του ήρεμα και καθαρά, δείξτε αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Αν προσέξετε πως τον διεκδικούν κι άλλες γυναίκες και δείχνει να το απολαμβάνει μην απογοητευτείτε. Με ένα βλέμμα σας απόμακρο, καθηλωτικό αλλά και λίγο σνομπ απέναντί του, θα ξεχάσει και αυτά που ήξερε! Προσέξτε γιατί ένας ελεύθερος άντρας πιστεύει πως έχει πολλές επιλογές, αυτό που έχετε να του δείξετε είναι πως η μόνη επιλογή του είστε εσείς. Θωρακιστείτε με μυστήριο, μην του ανοίξετε τα χαρτιά σας γρήγορα και κάντε αισθητή με τρόπο την παρουσία σας όποτε χρειάζεται!

Γενικοί κανόνες

Άσχετα με τον τόπο, τον χρόνο και τον χαρακτήρα κάθε άντρας θαυμάζει την θηλυκότητα και κυνηγάει αυτό που πιστεύει πως δεν μπορεί να αποκτήσει. Επίσης μαγεύετε από το νάζι ή το βλέμμα μιας γυναίκας μέσα σε μια στιγμή. Οι γυναίκες πάντα διεκδικούσαν τους άντρες και πάντα με πλάγιο τρόπο. Το παράπονο που χρησιμοποιούν αυτήν την εποχή οι άντρες συχνά σε συζητήσεις είναι πως οι γυναίκες παίζουν πια τον ρόλο του κυνηγού. Ας μην μπερδεύουμε την διεκδίκηση με το κυνήγι. Μπορούμε να τον διεκδικήσουμε απλά κάνοντάς τον να μας κυνηγήσει, έτσι να είστε σίγουρες πως θα τον έχετε δικό σας για πολύ καιρό ακόμα. Η διεκδίκηση ενός άντρα για μια γυναίκα μπορεί να είναι απλή αλλά όχι και εύκολη αφού οι γυναίκες πια έχουν βγει τόσο δυναμικά στην ζωή που καμιά φορά ξεχνούν στοιχεία της γυναικείας φύσης που καθηλώνουν. Κάντε μία στροφή και ανακαλύπτοντας την θηλυκότητα που κρύβετε μέσα σας και την γυναικεία χάρη δεν θα αναρωτηθείτε ξανά «πώς να τον διεκδικήσετε»!

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.