Διασύρθηκε πατέρας ενώ ήταν αθώος – Έμεινε 17 μήνες στη φυλακή για τον βιασμό της κόρης του! (βίντεο)

0
164 views

Η αλήθεια για την υπόθεση που συγκλόνισε την Πιερία, έλαμψε με καθυστέρηση. Ξεσπάει ο πατέρας στις πρώτες του δηλώσεις. H γυναίκα που ενορχήστρωσε την υπόθεση…
Ομόφωνα αθώοι κηρύχθηκαν τέσσερις άνδρες που παραπέμφθηκαν στο ακροατήριο

του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού, στην Πιερία.

Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από τις τοπικές διωκτικές Αρχές, ύστερα από καταγγελία της ανήλικης και της μητέρας της, ενώ μεταξύ αυτών που κατηγορήθηκαν ήταν ο πατέρας της 16χρονης και τρεις φίλοι του.

Όλοι τους παρέμειναν στη φυλακή για 17 μήνες. Από την πρώτη στιγμή, ο πατέρας και οι φίλοι του υποστήριζαν πως ήταν αθώοι. Όπως αποδείχθηκε έλεγαν την αλήθεια και διασύρθηκαν άδικα.

Το δικαστήριο, υιοθέτησε την αθωωτική πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, η οποία χαρακτήρισε αβάσιμη την καταγγελία. Μάλιστα, συμπέρανε ότι όλη η υπόθεση «ενορχηστρώθηκε» από τη μητέρα της 16χρονης για προσωπικούς λόγους.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε συγγνώμη από τους κατηγορούμενους και τους συγγενείς τους «για την ταλαιπωρία που υπέστησαν» όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ ο πατέρας με δηλώσεις του, στο Open, δήλωσε «ανακουφισμένος».

Να σημειωθεί ότι τέσσερις αθωωθέντες είχαν προφυλακιστεί μετά την απολογία τους τον περυσινό Μάρτιο, συμπληρώνοντας 17 μήνες εγκλεισμού. Μάλιστα, τώρα προτίθενται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας αποζημιώσεις.

Πηγή: kapa-news.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια