Διαγόρας Στεφανοβικείου: Νεότερα μέσα στην εβδομάδα

  0
  181 views

  Δεν υπήρξε τελικά αποτέλεσμα και η επιθυμητή ανταπόκριση στο κάλεσμα για Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Διαγόρα Στεφανοβικείου την περασμένη Παρασκευή, με αποτέλεσμα τα πράγματα να μένουν ως έχουν προς το παρόν.

  Έτσι, το τοπίο παραμένει θολό για το μέλλον της ομάδας, καθώς ήδη ο πρόεδρος αυτής, Θανάσης Πρασσάς, έχει τονίσει ότι δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτόν τον λόγο και είχε απευθύνει κάλεσμα προς πάσα κατεύθυνση για στήριξη της όλης προσπάθειας, ή ακόμη και για την εξεύρεση διάδοχης λύσης.

  Μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει προκύψει. Ωστόσο όπως αναφέρεται κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας θα οριστικοποιηθούν οι όποιες εξελίξεις, με απώτερο στόχο να βρεθεί κάτι που θ’ αλλάξει τα δεδομένα και θα διατηρήσει το αγωνιστικό σύλλογο σε εγρήγορση προκειμένου να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

  Print Friendly, PDF & Email

  Σχόλια

  σχόλια

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.