Διαγωνισμός για συντήρηση κτιρίων στο δήμο Ρήγα Φεραίου

Διαγωνισμός για συντήρηση κτιρίων στο δήμο Ρήγα Φεραίου

Σε ανοιχτή διαδικασία επιλογής αναδόχου με ενσφράγιστες

προσφορές με το σύστημα με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης ο Δήμος Ρήγα Φεραίου θα εκτελέσει το έργο «Συντηρήσεις υφιστάμενων Δημοτικών κτιρίων» προϋπολογισμού 10.000 €.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 30/10/2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. (ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών), στο Δημαρχείο στου Δήμου Ρήγα Φεραίου (2ο όροφο Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Το έργο χρηματοδοτείται από έσοδα του Δήμου και η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε τέσσερις μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας