Δημ. Νασίκας: Θολό το τοπίο

Δημ. Νασίκας: Θολό το τοπίο
Θολό το τοπίο στην εγκύκλιο που κατέφθασε στους Δήμους της Μαγνησίας για την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών τους διαθεσίμων σε λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Στα ταμειακά διαθέσιμα συμπεριλαμβάνονται και οι ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι), αναρωτιούνται οι δήμαρχοι, που ακόμη και για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων θα πρέπει να υποβάλλουν αίτημα το οποίο θα απαιτείται να εγκριθεί πριν κάνουν εκταμίευση.
«Οι Δήμοι θα πρέπει να μπορούν ελεύθερα να διαχειρίζονται στους ιδίους πόρους τους», τόνισε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας.
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας