Γράφει ο Καυστικός
Τα τελευταία χρόνια τα προβλήματα που ανακύπτουν στην καθημερινότητα προκαλούν αντιδράσεις που τελικά είναι προσβλητικές, χωρίς να επιλύουν τα ίδια τα προβλήματα.

Είναι, βλέπετε, το βήμα που δίνεται στον καθένα, στα Mέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχει τη δυνατότητα να δώσει φωνή σε όσους δεν επιθυμούν να ασκήσουν κριτική, ή να επισημάνουν το πρόβλημα, αλλά να προσβάλλουν, να εκχυδαΐσουν το δημόσιο λόγο, να πουλήσουν μαγκιά αντί να συνεισφέρουν στη βελτίωση της κατάστασης ή στην εξάλειψη του προβλήματος.

Μπορεί να είναι τοποθετήσεις επώνυμες, αυτό όμως δεν τις καθιστά απαραίτητα σοβαρότερες και εγκυρότερες. Το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να πέφτει ακόμη περισσότερο το επίπεδο πολιτισμού του τόπου. Του καθημερινού πολιτισμού που είναι αποτέλεσμα παιδείας.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Μπράβο μας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΤον μήνυσε η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή βία
Επόμενο άρθροΠερί ΕΝΦΙΑ
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.