Σήμερα, Δευτέρα 12Οκτωβρίου 2020 επισκέφθηκε τονΔήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρη Νασίκα, ο Πρόεδρος της Αεραθλητικής Ένωσης Μαγνησίας, κ. Λεονταρίτης Χρήστος.

Στη συνάντηση κύριο θέμα συζήτησης ήταν η επέκταση του Αεραθλητικού Κέντρου Δήμου Ρήγα Φεραίου- Μοντελοδρόμιο Μάνος Κερπινής στην περιοχή Ριζομύλουσε αεροδρόμιο μικρών αεροσκαφών.

Η επέκταση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα τη διοργάνωση γεγονότων, όπως πρωταθλήματα, σχετικά με αεραθλήματα και την ανάπτυξη του αεροπορικού τουρισμού με διαθέσιμα μονοκινητήρια αεροσκάφη. Με την επέκταση του αεροδρόμου θα υπάρξει η ευκαιρία να υπάρχουν μόνιμα αεροπλάνα, τα οποία θα συμβάλλουν στην πολιτική προστασία με διαδικασίες, όπως η πυρανίχνευση και η ανίχνευση πλημμυρικών φαινομένων.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Η συνεργασία του Δήμου και της Α.Ε.ΜΑ, είναι άριστη και από πλευράς δήμου στηρίζονται και ενισχύονται πάντα τέτοιου είδους πρωτοβουλίες,όπως τόνισε ο κ. Νασίκας, οι οποίες επιφέρουν οφέλη και προβάλλουν την περιοχή μας και συνέχισε αναφέροντας ότι «Ως Δημοτική Αρχή είμαστε απολύτως σύμφωνοι με αυτή την πρόταση και θα προχωρήσουμε τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και μετά από επαφή μας με την αρμόδια υπηρεσία της Αεροπορίας».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.