Δευτέρα με Αρχαία και Μαθηματικά για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου

Δευτέρα με Αρχαία και Μαθηματικά για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

Με τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών από την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και των Μαθηματικών από τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους στα Γενικά Λύκεια.

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου οι υποψήφιοι από την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία, της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών στη Φυσική και της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι των Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στα Λατινικά, των Θετικών Σπουδών στη Χημεία και των Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας (γενικής παιδείας και προσανατολισμού).

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.