Δεν μας τρομάζει ΤΙΠΟΤΑ !!! (διάλογος φωτό)

0
561 views

facebook-jpgΓράφει η Μαργαρίτα

Εδώ και 21 ώρες δεν είναι δυνατή η προβολή της διαδικτυακής μας παρουσίας στο facebook.

Δυστυχώς ή ευτυχώς και αυτή την φορά δεν φταίμε εμείς. Και θα σας εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε…

Χθες το βράδυ και σε ώρα τυπικής βάρδιας του μέλους μας Major, διαπιστώθηκε ότι φίλη μας στο facebook με καταγωγή από την έδρα του Δήμου μας είχε ανάρτηση με ιδιαίτερα άσχημη και πρόστυχη χυδαιολογία.
Μόλις το αντιλήφθηκε το μέλος μας, αμέσως της έγινε φιλική σύσταση να “κατεβάσει” την ανάρτηση για τον λόγο ότι η ανάρτηση ήταν ορατή και από ανήλικα παιδιά της περιοχής μας και εμμέσως πλην σαφώς και τα δικά σας παιδιά.
Η απάντηση της εν λόγω κυρίας, low end level, στην προσωπική συνομιλία ήταν ότι επειδή η δημοσίευση ήταν από άλλο λογαριασμό δεν την κατεβάζει. Το μέλος μας την παρακάλεσε εκ νέου και η κυριά low end φυσικά αρνήθηκε και πάλι για την διαγραφή της πρόστυχης ανάρτησης.

Φυσικά αυτό δεν την τιμά ιδιαίτερα και ήδη αισθανόμαστε ντροπή εκ μέρους της.

Σε λίγη ώρα μετά το περιστατικό ανακαλύψαμε ότι πλέον η παρουσία μας στο facebook δεν ήταν εφικτή. E, δεν χρειάστηκε και πολύ μυαλό να μάθουμε τι έγινε.

Παρακάτω σας δείχνουμε μέρος του διαλόγου αυτής της “εξαίρετης” κυρίας της οποίας τις δημοσιεύσεις διαβάζουν τα δικά μας αλλά και τα δικά σας ανήλικα παιδιά !
Image and video hosting by TinyPic

και όπως βλέπετε και σεις αμέσως μας “πέταξε” έξω.

Στα χέρια μας βρίσκεται όλη η ανάρτηση της κυρίας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΚαλό Σαββατόβραδο
Επόμενο άρθροΕρώτηση Ψύρρα για τη λίμνη Κάρλα
Είμαι η Μαργαρίτα. Ζω με την οικογένειά μου στον όμορφο Ριζόμυλο. Είμαι μαμά, νοικοκυρά και καλή μαγείρισσα και εμέσως πλην σαφώς άνεργη. Το ανήσυχο πνεύμα μου μου επιτρέπει να ασχολούμαι και με την ζωή στον Ριζόμυλο, τα πολιτιστικά κ.ά. Μεγάλο εργελείο τελικά αυτό το πράγμα που λέγεται karlanews. --- Είμαι επίσης το κακό κορίτσι του karlanews