Δήμος Ρ. Φεραίου: Ανακοίνωση για ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών

Δήμος Ρ. Φεραίου: Ανακοίνωση για ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του Ν. 4611/2019 και σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 110-117(ΦΕΚ 73/17-5-2019) ρυθμίζει οφειλές που έχουν βεβαιωθεί έως τις 16/7/2019.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου  2019 (παράταση του Ν. 4611/2019).

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με εφάπαξ καταβολή και απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%) από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν ή με διακανονισμό σε μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων.

Καλούνται οι δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου και εν γένει οι οφειλέτες προς το Δήμο, όπως προσέρχονται στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να ενημερωθούν και να ευνοηθούν από τη ρύθμιση του Ν. 4611/2019.

 Σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος Ρήγα Φεραίου θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, μιας από τις οποίες είναι η δέσμευση φορολογικής ενημερότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα εσόδων του Δήμου Ρήγα Φεραίου (Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Τσελεπίδη Σωτηρία τηλ. 2425350218)

Εκ της Οικονομικής Υπηρεσίας

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας