Δήλωση του Βασίλη Νουλέζα, δικηγόρου, για την Ελληνική Μακεδονία

Δήλωση του Βασίλη Νουλέζα, δικηγόρου, για την Ελληνική Μακεδονία

Δεν λύνεται ένα μείζον κυρίαρχο εθνικό θέμα όπως το Μακεδονικό με αλλεπάλληλες μηνύσεις φρονώ, αλλά με χάραξη κοινής εθνικής στρατηγικής &άσκηση ομόνοης εξωτερικής πολιτικής με σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων χωρίς διχασμό και διχόνοια.

Ο ενδοτισμός και η τυχόν προδοσία θα τιμωρηθούν με την επικείμενη ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Ο κος Κοτζιάς, Υπουργός Εξωτερικών, δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ειδικά και συνεπώς δεν αντιπροσωπεύει ουδόλως τον ελληνικό λαό, που εξέφρασε σθεναρά την ευθεία αντίθεση και αντίρρηση του.

Ανιστόρητη και κατασκευασμένη η άποψη περί δήθεν “Μακεδονικής εθνότητας και ταυτότητας” που κρύβει αλυτρωτισμό και επιβουλή.
Επιβεβλημένη συνεπώς η διενέργεια Δημοψηφίσματος όπως πεοβλέπει το Σύνταγμα ώστε να εκφραστεί, να αποφανθεί ο ελληνικός λαός

Το ελληνικό κοινοβούλιο δεν θα επικυρώσει οποιαδήποτε ενέργεια η συμφωνία της παρούσης κυβέρνησης κοινωνικής μειοψηφίας για παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία σε αλλογενείς.

Βασίλης Νουλέζας
Δικηγόρος – Ποινικολόγος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.