Δήλωση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

0
323 views

xrisoveloni«Μπορεί η έναρξη της σχολικής χρονιάς να σηματοδοτεί τη λήξη των καλοκαιρινών διακοπών και της ξεγνοιασιάς, εντούτοις θα πρέπει όλοι οι μαθητές να αδράξουν με χαρά την ευκαιρία ώστε να διευρύνουν τους γνωστικούς και πνευματικούς ορίζοντες μέσα από τη διαδικασία της μάθησης.

Εύχομαι λοιπόν ολόψυχα σε όλους τους μαθητές μία καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά, η οποία θα συμβάλλει στην πρόοδό τους και στη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.
Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι κουράγιο και καλή δύναμη στην νέα εκπαιδευτική χρονιά προκειμένου να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στο έργο τους, ζητώντας τους ταυτόχρονα μια χάρη: να επιδείξουν για άλλη μια φορά αίσθημα ευθύνης, ώστε να έχουμε μια καλή και ομαλή σχολική χρονιά, για να μείνουν τα παιδιά μας ανέγγιχτα από τα καθημερινά προβλήματα. Το χρωστάμε στα παιδιά μας. Και οφείλουμε να το κάνουμε.
Τέλος, δεσμεύομαι και εγώ από την πλευρά μου να σταθώ αρωγός στον αγώνα των εκπαιδευτικών για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, προκειμένου να αρθούν οι αδικίες σε βάρος τους και να συνεχιστεί απρόσκοπτα το λειτούργημά τους».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια