Δήλωση ΜΠΑΡΤΖΩΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Προέδρου κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Δήλωση ΜΠΑΡΤΖΩΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Προέδρου κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Είμαι συγκλονισμένος από την απροσδόκητη τραγωδία που ζει η χώρα μου.

Η πυρκαγιά  στην Ανατολική Αττική έχει και πρέπει να έχει υπευθύνους. Είμαι βαθύτατα στεναχωρημένος , όπως και όλα τα μέλη και στελέχη του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ από τους πολιτικούς νεκροθάφτες των τελευταίων 34 ετών που μου έθαψαν την ελπίδα , την οργάνωση , την προσδοκία.

Είμαι ολοκληρωτικά απογοητευμένος από την επιχειρησιακή δεινότητα της ηγεσίας της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που ρυθμίζει τα της ασφάλειας  και κυκλοφορίας των ανθρώπων και αυτοκινήτων.

Είμαι οργισμένα συγκλονισμένος  από το θάνατο 100 περίπου ατόμων εν καιρώ ειρήνης στην γειτονιά τους στο Μάτι Αττικής.

Πριν ενάμιση μήνα κατεβαίνοντας από τον Διόνυσο και την επίσκεψη μου στο Στρατιωτικό Γερμανικό νεκροταφείο μπήκα στην περιοχή κατά λάθος αφού έστριψα προς το Μάτι , ενώ ήθελα να πάω προς Νέα Μάκρη(επόμενη στροφή από Μαραθώνος ) για να κολυμπήσω. Πεύκα, στενοί δρόμοι και πολλά αυτοκίνητα και γύρισα πίσω προβληματισμένος.

Η εστία της πυρκαγιάς (wildfire) μπορεί να είναι ένα άτυχο συμβάν , όμως η πρόληψη και η σωστή επιχειρησιακή αντιμετώπιση είναι ενέργειες ανθρώπων που έχουν σήμερα ευθύνες . Η ερώτηση γιατί δεν εκκένωσε η πυροσβεστική την ευρύτερη περιοχή είναι αναπάντητη, η ερώτηση γιατί η Τροχαία απέκλισε το μοναδικό δρόμο διαφυγής για τους άτυχους 100 συμπολίτες μας και άλλους που γλίτωσαν  την Λεωφόρο Μαραθώνος φαντάζει ως  ερινύες στα αυτιά των αρμοδίων. Η ερώτηση για τους Δημάρχους Πεντέλης, Ραφήνας και Μαραθώνος για το μη σχεδιασμό εγκατάλειψης των περιοχών τους με ανοικτούς δρόμους διαφυγής και το περιορισμό της φωτιάς στην εστία τους  αποτελεί το τέλος της πολιτικής καριέρας τους.

Και το ερώτημα της άναρχης δόμησης και του χωροταξικού ρουσφετιού που μας διακατέχει από την μεταπολίτευση με πιέσεις  προς τους πολιτικούς μας για το δικό μας σπίτι έστω και μέσα στο δάσος θα μας τυραννάει όλους τους Έλληνες ψηφοφόρους .

Ο θεός ας αναπαύσει τις ψυχές των νεκρών και να δίνει μάθημα σ’ εμάς που μείναμε πίσω.

 

Μπαρτζώκης Γεώργιος

Πρόεδρος του κόμματος   ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – Ταυτότητα Κεντρώων

έδρα  ΑΘΗΝΑΣ -ΚΕΝΤΡΟΥ οδός Καποδιστρίου 8-10 (Πλ. Κάνιγγος), τηλ. και Fax 210 3802276, τηλ. Προέδρου 6977417052.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας