Δήλωση Μαρίνας Χρυσοβελώνη για την επιλεκτική μνήμη της ΝΔ σχετικά με τα μνημονιακά μέτρα

0
376 views

xrisoveloni4«Είναι εντυπωσιακό αλλά και ενδεικτικό του θράσους ότι στο σπίτι του κρεμασμένου, δηλαδή στη Ν.Δ., επιμένουν να μιλούν για σχοινί! Και λόγω πανικού ενόψει της επικείμενης οδυνηρής εκλογικής ήττας, «θυμήθηκαν» να εκφράσουν τη δήθεν ευαισθησία τους για τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα!

Προφανώς λόγω επιλεκτικής μνήμης, στη ΝΔ θέλουν

να ξεχνούν και να απωθούν στο υποσυνείδητό τους, τη μακρά σειρά των δυσβάσταχτων και οδυνηρών μέτρων που πήραν σε βάρος της μεσαίας τάξης, των φτωχότερων κοινωνικών ομάδων και των συνταξιούχων κατ’ εντολήν των δανειστών και – το κυριότερο – χωρίς να διαπραγματευτούν στο παραμικρό.

Στη ΝΔ θα ήθελαν να έχουν ξεχάσει ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου δεν αύξησε απλώς αλλά εκτόξευσε τη φορολογία των ελευθέρων επαγγελμάτων, καθώς επίσης και τη φορολογία για τους εργαζόμενους που κερδίζουν περισσότερα από 21.000 ευρώ ετησίως, στραγγαλίζοντας κυριολεκτικά τη μεσαία τάξη και τους μισθοσυντήρητους.

Επειδή στη ΝΔ έχουν επιλεκτική μνήμη, αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολίτες έχουν ξεχάσει τις συνέπειες των μέτρων που «ένιωσαν στο πετσί» τους τα προηγούμενα χρόνια».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΑναβολή εκδήλωσης στο Μ. Περιβολάκι
Επόμενο άρθροΠανελλήνιες 2015: Δείτε τις βάσεις για όλες τις σχολές – Κατακόρυφη πτώση
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.