Δήλωση δικηγόρου Β. Νουλέζα: Άδικη και συκοφαντική δυσφήμηση η επίθεση στο Karla.News

Δήλωση δικηγόρου Β. Νουλέζα: Άδικη και συκοφαντική δυσφήμηση η επίθεση στο Karla.News

Διαφωνώ πλήρως με τo ύφος, ισχυρισμούς και βαρύτατους χαρακτηρισμούς

του κ. Δ.Μπάτη για το ιστολόγιο Karla.News και τους ανθρώπους που εργάζονταιγια την αντικειμενική ενημέρωση και πληροφόρηση της κοινωνίας.

Το karla.news, τα μέλη του και οι διαχειριστές του δέχονται φρονώ μία εντελώς άδικη και απρόκλητη επίθεση.
Οι χιλιάδες αναγνώστες γνωρίζουν ότι με δημοκρατικότητα και δεοντολογία φιλοξενεί κάθε άποψη ότι προβάλλει τα μείζονα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και διαψεύδουν τον κ. Δ. Μπάτη που δεν αποδεικνύει όσα ισχυρίζεται.

Ουδόλως σχετίζεται βέβαια και είναι αναληθές ότι δήθεν προβάλλει τις πολιτικές θέσεις της οργάνωσης Χρυσής Αυγής ή προωθεί τον φασισμό.
Φιλοξενει τις θέσεις όλων.

Ενδεχομένως κίνητρο για το κείμενο που εν θερμώ υπογράφει ο αδικοπραγών και εκνευρισμένος κ.Δ. Μπάτης που θα κληθεί στην Δικαιοσύνη να αποδείξει όσα διαδίδει είναι προφανώς η δυσαρέσκεια ότι δεν δημοσιεύτηκε άρθρο για το ΚΚΕ με προγενέστερη ημερομηνία, δλδ της 23.7.18, και για σχολιασμό για το ΚΚΕ που αφορά την εμφάνιση του πρόσφατη φονική πυρκαγιά στην Ανατολικής Αττική που στοίχισε 86 ανθρώπινες ψυχές.

Μέσα σε αυτόν τον ατελείωτο όλεθρο, την βιβλική κατατροφή και εθνικό πένθος δεν ενδιαφέρει σίγουρα κανέναν Έλληνα η παρουσία κανενός πολιτικού αρχηγού εκεί όπου απανθρακώθηκαν αθώοι συνπολίτες μας.

Φασισιστή αντίληψη είναι να κρίνεις ως φασισμό ότι δεν σε κολακεύει ή δεν σε εγκωμιάζει.

Το karla.news συνεχίζει απτόητο την αντικειμενική πληροφόρηση ως οφείλει χωρίς να υποκύπτει σε τέτοιες αντιδημοκρατικές και αντικοινωνικές αθέμιτες πρακτικές.

Ελπίζω να επικρατήσει η αυτοσυγκράτηση.

Βασίλης Νουλέζας
Δικηγόρος – Ποινικολόγος

Υ.Γ.

Υ.Γ. από Karla.news
Μας στάλθηκε βίντεο της 25/7/ και μας ζητήθηκε να το αναρτήσουμε έτσι ώστε να φαίνεται ότι ήταν της 23/7, πράγμα που όπως είναι φυσικό αρνηθήκαμε.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας