Γυμνάσιο Στεφανοβικείου. Μια φανταστική εμπειρία για τους μαθητές….

Γυμνάσιο Στεφανοβικείου. Μια φανταστική εμπειρία για τους μαθητές….

Μία από τις εκδρομές που θα μείνουν αξέχαστες, (σύμφωνα με δηλώσεις τους), πραγματοποίησαν τα παιδιά της Γ΄Γυμνασίου Στεφανοβικείου, επισκεπτόμενα την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

Η παιδαγωγική αυτή επίσκεψη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς όλα τα παιδιά δοκίμασαν για πρώτη φορά την επιδεξιότητά τους στο σκι με την καθοδήγηση έμπειρου εκπαιδευτή. Άπαντες ήταν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία αυτή και αυτό ήταν το μεγαλύτερο κέρδος της επίσκεψης.

Εκ μέρους του Γυμνασίου Στεφανοβικείου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου, Περιφερειακούς Συμβούλους, κ.κ. Ιγγλέση Γρηγόρη και Χατζόπουλο Βασίλη που έθεσαν σε λειτουργία την πίστα αρχαρίων για τις ανάγκες της επίσκεψής μας αλλά και μας εφοδίασαν με κάρτες δωρεάν χρήσης της πίστας.

Τέλος να αναφέρουμε ότι έπεται και νέα επίσκεψη με τη Β” Γυμνασίου αυτή τη φορά.

(Κλικ στις φωτο για μεγένθυση)

20190128_111009 20190128_105649 20190128_105352 20190128_134346

 

Πηγή: Γυμνάσιο Στεφανοβικείου

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας