Γονείς / κηδεμόνες, από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας, απευθύνονται στο Law Office V. Noulezas

Ο διακεκριμένος δικηγόρος Βασίλειος Νουλέζας

εκφράζοντας ενόψει της αναμενόμενης ΚΥΑ που θα ρυθμίζει τα θέματα διενέργειας Self Tests από τους μαθητές για την επανέναρξη της σχολικής χρονιάς 2020/21 την έντονη ανησυχία τους και σοβαρές επιφυλάξεις για την ακρίβεια και αξιοπιστία των υποχρεωτικών Self Τests που ανακοίνωσε το Υπ. Παιδείας ενόψει της έναρξης των μαθημάτων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων και την νομιμότητα της απαγόρευσης εισόδου σε όσους μαθητές αρνηθούν.

Την πρόθεση τους να κινηθούν νομικά κατά των Δ/ντών Σχολείων που δεν θα επιτρέψουν την είσοδο στους μαθητές.
Επικαλούνται το Σύνταγμα το Ιατρικό Δίκαιο και την Σύμβαση του Oviedo
[Νόµος 2619/1998 (ΦΕΚ Α’132) Κύρωση της Σύµβασης του Συµβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωµάτων και της αξιοπρέπειας του ατόµου σε σχέση µε τις εφαρµογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύµβαση για τα Ανθρώπινα ∆ικαιώµατα και τη Βιοϊατρική.]

Σημειώνεται ότι όποιος μαθητής διαγιγνώσκεται θετικός θα έχει δικαίωμα για ένα επαναληπτικό test και θα παραμένει σε καραντίνα κατ ‘ οίκον.

Ενωμένα Φροντιστήρια

Η καταχώριση των αποτελεσμάτων θα γίνεται με τον ΑΜΚΑ σε πλατφόρμα που ανοίγει και κάθε μαθητής θα εφοδιάζεται με ένα έντυπο που θα επιδεικνύει όταν ζητηθεί από τον Καθηγητή τηρούντα το παρουσιολόγιο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.