Δεν είναι μόνο ότι πάει χαμένο πλέον ένα πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική και την ΕΠΣΘ αλλά και το τι επακολουθεί για τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι και θα μείνουν πολύ πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ θα έχουν χάσει ουσιαστικά δυό χρόνια για να δείξουν το ταλέντο τους και να παλέψουν να πάνε σε μια μεγαλύτερη κατηγορία.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά και για την περιοχή μας που έχει πολλά ταλαντούχα παιδιά, τα οποία όμως χάνουν πολύτιμο χρόνο λόγω των συγκυριών και θα δυσκολευτούν να κάνουν το βήμα παραπάνω εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ενωμένα Φροντιστήρια
Προηγούμενο άρθροΜεϊκόπουλος: «Έχει αναρωτηθεί η κυβέρνηση πώς βγάζουν το μήνα οι εργαζόμενοι στον τουρισμό – επισιτισμό;»
Επόμενο άρθροΛατρεύουμε τα μεγαλεπήβολα έργα και τις δηλώσεις
Avatar
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.