Αναδημοσίευση του άρθρου μου από της 20 Νοεμβρίου 2017 στο facebook

Μετά από emails που δεχθήκαμε, οφείλαμε να διασταυρώσουμε τις καταγγελίες και αυτό κάναμε, οργώσαμε τα χωριά της Κάρλας.

Ενωμένα Φροντιστήρια

(γράφει η Μαργαρίτα)

Δέκτης παραπόνων και γκρίνιας έγινε η σελίδα μας από εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της περιοχής που εξέφρασαν με αυτό τον τρόπο την ανησυχία τους για την εικόνα των χωριών του Ρήγα, μόλις 35 μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Οι έμποροι αναφέρουν συγκεκριμένα την καθυστέρηση του δήμου να στολίσει, έστω και με τα πιο απλά λαμπιόνια την πόλη, αλλά και την έλλειψη καθαριότητας που είναι εμφανής στον καθένα με μια απλή βόλτα!

Θυμίζουν μάλιστα τις διαβεβαιώσεις που δίνονται κατά καιρούς από την δημοτική αρχή, ενώ μαθαίνουν για τις ηχηρές ανακοινώσεις που έκανε για τις γιορτές στο Βόλο ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς και τις εργώδεις προετοιμασίες για την λειτουργία του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα για πολλοστή συνεχόμενη χρονιά…

Υπενθυμίζουν τέλος ότι αρκούν μερικές απλές αλλά και αυτονόητες ενέργειες ώστε να βελτιωθεί το κλίμα, να αλλάξει η ψυχολογία των δημοτών και να αναθερμανθεί η τοπική οικονομία.

Ζητάνε πολλά?

 

Υ.Γ.

Karla.News: Κατόπιν επιθυμίας της διαχείρησης μας, δώσαμε τον απαραίτητο χρόνο αλλά η αδιαφορία συνεχίζετε μέχρι και σήμερα παρά τις δημοσιεύσεις μας.

Θα σας απαντήσουμε αμέσως.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.