Γιορτινό τρενάκι στο Βόλο ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ

0
445 views

volos_trenakiΕντυπωσιακή εμφάνιση έκανε προχθές στην πόλη του Βόλου το γιορτινό τρενάκι της Αστικό ΚΤΕΛ, μια νέα πρωτοβουλία, προκειμένου μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών συνδυάζοντας μια όμορφη περιήγηση σε κεντρικούς δρόμους.

Κατά την έναρξη της προχθεσινής γιορτής και τη φωταγώγηση της πόλης, το τρενάκι εντυπωσίασε τους

χιλιάδες παρευρισκόμενους πολίτες και αμέσως μετά τους ταξίδεψε στους γιορτινούς δρόμους της πόλης.

Με τον εντυπωσιακό στολισμό αλλά και τους πολλούς Αϊ Βασίληδες που το είχαν κατακλύσει, έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς αλλά και μεγάλους να κάνουν μια διαφορετική βόλτα στην στολισμένη πόλη.

Δεκάδες ήταν οι μικροί και μεγάλοι που με χαρά επιβιβάστηκαν στο τρενάκι και απόλαυσαν τη βόλτα τους μέσα στο γιορτινό κλίμα, τη χριστουγεννιάτικη μουσική, το φωταγωγημένο ουρανό της πόλης και τον ξεχωριστό στολισμό, ενώ ολόκληρες οικογένειες πέρασαν ένα πολύ ξεχωριστό και χαρούμενο απόγευμα.

Η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της και η Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου συμμετέχει ενεργά με νέες ιδέες, δίνοντας «ανάσες» ψυχαγωγίας και χαράς στους μικρούς μας φίλους. Και παρά την οικονομική κρίση, μπορεί και ενεργεί, με γνώμονα την πόλη και τους κατοίκους της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σε όλο αυτό διάστημα μέχρι και τη λήξη των γιορτών το πρόγραμμα των δρομολογίων από προχθές 5 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου για το τρενάκι της Αστικό ΚΤΕΛ διαμορφώνεται ως εξής :

Από Δευτέρα έως Σάββατο είναι από 17:00 το απόγευμα έως 21:00 το βράδυ, ανά μία ώρα, και την Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, ανά μία ώρα με δυνατότητα τροποποίησης του ανάλογα με την επιβατική κίνηση κατά τις ημέρες των εορτών.

Η διαδρομή του ξεκινά από την πλατεία Ρήγα Φεραίου στο ύψος του ΕΟΤ και διέρχεται την παραλιακή οδό μέχρι το ύψος της Κ. Καρτάλη διασχίζει την οδό Ιάσονος και στρίβοντας αριστερά στην Φιλελλήνων διέρχεται την οδό Δημητριάδος και τερματίζει στην πλατεία Ρήγα Φεραίου συνδέοντας όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της εορταστικής περιόδου. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 1 ευρώ.

Ταχυδρόμος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια