Για την “ανάγκη” και την υπόληψη μας (φωτο)

Για την “ανάγκη” και την υπόληψη μας (φωτο)

Επειδή βρισκόμαστε ακόμα στην άνοιξη και σύντομα εν μέσω θέρους και εκατοντάδων επισκεπτών και ντόπιων, μήπως να αναλογιστούμε πως ο πολιτισμός κάθε τόπου φαίνεται και από την καθαριότητα των δημοσίων τουαλετών του;

Στη δικιά μας, βέβαια, περίπτωση, δεν μπορούμε να κρίνουμε, διότι δεν έχουμε.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι όταν ένας επισκέπτης, τόσο του Βελεστίνου όσο και των γύρων χωριών στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου θέλει να κάνει την ανάγκη του, δεν έχει πού.

Οπότε πρέπει είτε να καταφύγει, εάν προλάβει… σε κάποια καφετέρια, οι οποίες εκτός από τα προϊόντα τους, προσφέρουν και τούτο, είτε να “βαρέσει” στο ρέμα, είτε να πάθει καμιά… “ζημιά”.
Αν είναι όμως γυναίκα;

Το πρόβλημα αυτό επισήμαναν φίλες και μέλοι μας, σε επισκέπτες συνήθως της λαϊκής αγοράς που ζητούν τουαλέτα όταν βρίσκονται στο Βελεστίνο και κάνουν τις αγορές τους. Τι να πει ο δύστυχος επιχειρηματίας του καφέ στους επισκέπτες;

Φύγετε δεν σας δέχομαι ή να τους χρεώσει σε περίπτωση που δεν είναι πελάτες του καταστήματός του;

Δεν αναφέρουμε πώς είναι οι τουαλέτες εις τα Ευρώπας, διότι όλοι λίγο πολύ έχουμε ταξιδέψει στο εξωτερικό και έχουμε μάτια και βλέπουμε!

Εκείνο που θέλουμε να μάθουμε είναι πότε επιτέλους θα ασχοληθούν σοβαρά οι μονίμως ανευθυνο-ϋπεύθυνοι ετούτου του δυστυχισμένου τόπου και θα δώσουν μια οριστική λύση.

Δεν αμφισβητούμε προθέσεις. Όμως, άλλο οι προθέσεις και άλλο η αποτελεσματικότητα! Το πρώτο εκφράζει επιθυμία, το δεύτερο είναι το ζητούμενο!

σ.σ.  Η Δημοτική μας Αρχή αδιαφορεί πλήρως για την δημόσια υγιεινή. Δεν μεριμνά με ελάχιστη δαπάνη να λειτουργήσει κοινόχρηστες τουαλέτες να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση καθαριότητας. Εικόνες ντροπής αντικρύζει κανείς, με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετείται η “ανάγκη” κάθε επισκέπτη και επισκέπτριας του ιστορικού αυτού τόπου μας.

 

Δείτε τι εντόπισαν οι φίλες μας (Έφη και Αλεπού) όταν έψαξαν για τουαλέτα κατά την ώρα των αγορών τους

(ζητούμε ταπεινά συγνώμη για αυτά που θα δείτε στις φωτογραφίες)

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας