Συνάντηση για έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Υπουργείο Εσωτερικών

Συνάντηση για έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Ρήγα Φεραίου  στο Υπουργείο Εσωτερικών

Την έκτακτη χρηματοδότηση και συνδρομή του Υπουργείου Εσωτερικών για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία φαινόμενα κακοκαιρίας που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ζήτησε αντιπροσωπεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, παρουσία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Μαγνησίας, κ. Μάκη Μπαλλή.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρη Νασίκα, τον Αντιδήμαρχο Ρήγα Φεραίου, κ. Σταύρο Χατζή, τον πρώην Αντιδήμαρχο, κ. Γιάννη Παπαϊωάννου και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καναλίων, κ. Κλεάνθη Μπεφάνη, τους οποίους υποδέχτηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, κ. Κώστας Πουλάκης λόγω έκτακτης απουσίας του Υπουργού, κ. Πάνο Σκουρλέτη.

Έγινε αναλυτική αναφορά των αναγκών των πληγεισών περιοχών του Δήμου και της ανάγκης άμεσης αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν με την υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών.

Ο κ. Πουλάκης ενεργοποίησε τις υπηρεσίες του υπουργείου, οι αρμόδιοι υπάλληλοι των οποίων ενημέρωσαν πλήρως για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να συγκεντρωθούν προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία παροχής χρηματοδότησης. Μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των δικαιολογητικών εγγράφων και αποσταλούν στο υπουργείο σε σύντομο διάστημα θα υπάρξει ανακοίνωση του ποσού της χρηματοδότησης. Υπήρξε θετική ανταπόκριση από το Υπουργείο και προϋποθέσεις άριστης συνεργασίας.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.