Γιατί δεν με φλερτάρουν οι άντρες

0
583 views

den-me-flertaroyn-oi-antresΠολλές γυναίκες όλα και περισσότερο παραπονιούνται πως οι άντρες δεν τις φλερτάρουν. Μπορεί να ακούγετε κλισέ αλλά το ερώτημα «γιατί δεν με φλερτάρουν οι άντρες» απασχολεί πολλές γυναίκες που παρά τις προσπάθειες τους παραμένουν μόνες τους χωρίς να καταφέρνουν οι άντρες να τις κοιτάξουν και τελικά να τις φλερτάρουν. Εάν λοιπόν και εσύ αναρωτιέσαι γιατί δεν με φλερτάρουν οι άντρες εμείς εδώ στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε φως στην υπόθεση φλερτ με αυτό το άρθρο.

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες καταλήγουμε πολλές φορές να νιώθουμε εμείς ένοχες και υπεύθυνες για το γεγονός ότι δεν μας φλερτάρουν οι άντρες ή να ρίχνουμε το φταίξιμο αποκλειστικά στους άντρες. Αυτές οι δυο αντίθετες και ακραίες καταστάσεις δηλαδή του να φταίει είτε η γυναίκα είτε ο άντρας στην περίπτωση του φλερτ είναι η συνηθέστερη υπόθεση που γίνεται από εμάς τις γυναίκες. Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Πιο συγκεκριμένα δεν μπορεί να φταίει μόνο ο ένας δηλαδή είτε η γυναίκα είτε ο άντρας που δεν υπάρχει φλερτ ανάμεσα στα διαφορετικά φύλλα. Σίγουρα η λύση αλλά και η απάντηση στο ερώτημα «γιατί δεν με φλερτάρουν οι άντρες» βρίσκεται κάπου στην μέση. Κάτι δεν κάνουμε εμείς σωστά αλλά και κάτι κάνουν λάθος οι άντρες. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να ξεδιπλώνουμε το κουβάρι της υπόθεσης φλερτ μεταξύ των δυο φύλλων.

Γιατί δεν με φλερτάρουν. Τα λάθη που κάνεις εσύ

Μπορεί να σπαταλάς άπειρο χρόνο στο να ετοιμαστείς, να φτιάξεις τα μαλλιά σου, να κάνεις το τέλειο μακιγιάζ ακόμα και να επιλέξεις να φορέσεις τα πιο κολακευτικά ρούχα για εσένα με σκοπό να βγεις το βράδυ για να σε φλερτάρουν όμως το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Η απάντηση στην ερώτηση γιατί δεν με φλερτάρουν μπορεί να είναι ότι πολύ απλά εσύ άθελα σου κάνεις κάποια πράγματα τα οποία δεν αφήνουν περιθώριο στους άντρες να σε φλερτάρουν. Ας δούμε λοιπόν ποιοι παράγοντες είναι αυτοί.

  1. Δεν χαμογελάς

Τα να δείχνεις, άθελά σου πάντα, ότι είσαι εκνευρισμένη ή μελαγχολική δεν είναι ότι καλύτερο για τους άντρες. Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι οι ευδιάθετες και χαμογελαστές γυναίκες συνήθως περιτριγυρίζονται από άντρες ή τις γυναίκες που χαμογελούν με την καρδιά τους και την ψυχή τους την καρφώνουν με τα μάτια τους οι άντρες.  Αυτό είναι λογικό μιας και οι άντρες από την φύση τους αλλά και βάση της ψυχολογίας θέλουν να γνωρίζουν γυναίκες οι οποίες δεν δείχνουν κανένα σημάδι ότι μπορεί να είναι γκρινιάρες ή κακόκεφες. Φαντάσου ότι εάν την ώρα που έχεις βγει για να διασκεδάσεις είσαι κακόκεφη πως θα πιστεύουν ότι θα είσαι τις άλλες ώρες της ημέρας. Εμείς βέβαια καταλαβαίνουμε ότι η κακή σου διάθεση ή ο εκνευρισμός σου πολλές φορές μπορεί να οφείλετε στο ότι πιστεύεις ότι δεν θα σε φλερτάρουν ούτε αυτή τη  φορά όμως εάν θέλεις να σταματήσεις να σκέφτεσαι γιατί δεν με φλερτάρουν απλά χαμογέλα και δείξε ευδιάθετη.

  1. Δεν του δείχνεις ότι σου αρέσει

Όταν βγαίνεις έξω σε κάποιο μαγαζί για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις θα πρέπει να κάνεις και εσύ ορισμένες κινήσεις για να δείξεις σε αυτόν που σου αρέσει ότι μπορεί να σε φλερτάρει χωρίς να φοβάται την απόρριψη. Δυστυχώς οι άντρες στις μέρες μας δεν θα κάνουν εύκολα από μόνοι τους το πρώτο βήμα και θέλουν τουλάχιστον να τους δείξεις εσύ ότι είσαι ανοικτή σε μια δική τους προσέγγιση. Όταν λοιπόν βρεις ποιος άντρας είναι αυτός που σε ενδιαφέρει απλά άρχισε να τον καρφώνεις που και που με το βλέμμα σου. Προσοχή όμως μην τον κοιτάζεις επίμονα γιατί αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους εάν αναρωτιέσαι γιατί δεν με φλερτάρουν. Το φλερτ με τα μάτια ειδικά από την πλευρά των γυναικών θέλει σωστή τακτική και μέτρο.

  1. Βγαίνεις με μεγάλη παρέα

Όταν είσαι αποφασισμένη να βγεις για να σε φλερτάρουν ή να γνωρίσεις κάποιον τότε σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βγεις με μεγάλη παρέα. Όσο και εάν αρέσεις σε κάποιον, είναι πολύ δύσκολο να πάρει την απόφαση και να έρθει να σε φλερτάρει μπροστά σε όλη την παρέα και τους φίλους σου. Εάν αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί δεν με φλερτάρουν οι απάντηση είναι ότι για να σε φλερτάρουν θα πρέπει να υπάρχει το κατάλληλο έδαφος και μια εύκολη πρόσβαση προς εσένα αλλιώς μην περιμένεις να κάνει κάποιος κίνηση εάν περιβάλλεσαι από ένα ολόκληρο τσούρμο ανθρώπων.

  1. Βγαίνεις με τον κολλητό σου

Το να βγαίνεις με τον κολλητό σου φίλο για να πείτε τα δικά σας, τα νέα σας ή για να τον παρηγορήσεις ή για να περάσετε καλά οι δυο σας είναι πολύ ωραίο και φυσικά αποτελεί μέρος μιας σωστής φιλίας. Όμως εάν βγαίνεις με τον κολλητό σου για ποτό και περιμένεις να σε φλερτάρουν σου λέμε εκ των προτέρων ότι είσαι χαμένη από χέρι. Κανένας άντρας δεν πρόκειται να σε φλερτάρει ακόμα και εάν σε ερωτευτεί κεραυνοβόλα την στιγμή που συνοδεύεσαι από άλλον άντρα. Όσο περίεργο και εάν ακούγετε οι άντρες δεν κάνουν ποτέ το πρώτο βήμα σε τέτοιες περιπτώσεις όπως επίσης δεν τους αρέσει να βλέπουν μια κοπέλα να βγαίνει φιλικά με έναν άλλο άντρα μιας και δυστυχώς οι άντρες δεν θέλουν η κοπέλα τους να έχει φίλους άντρες. Το γιατί δεν με φλερτάρουν λοιπόν σε αυτή την περίπτωση είναι προφανές. Μα φυσικά γιατί δεν δείχνεις διαθέσιμη.

  1. Είσαι υπερβολική

Όταν αποφασίζεις να βγεις έξω για να σε φλερτάρουν και δεν σε φλερτάρουν μπορεί αυτό να συμβαίνει επειδή κάνεις υπερπροσπάθεια τόσο με την συμπεριφορά σου όσο και με την εξωτερική σου εμφάνιση. Εάν λοιπόν ανήκεις στις γυναίκες που ντύνονται πολύ προκλητικά αλλά και που κάνουν τα πάντα για να τις φλερτάρουν να ξέρεις ότι δεν θα έχεις καμία τύχη ή τουλάχιστον θα σε φλερτάρει κάποιος που σίγουρα δεν θα θέλεις. Στους άντρες δεν αρέσουν οι γυναίκες που είναι υπερβολικές τόσο στην συμπεριφορά τους όσο και στο ντύσιμό τους. Δυστυχώς τις θεωρούν εύκολες. Θα πρέπει λοιπόν να βρεις την χρυσή τομή. Πιο συγκεκριμένα εάν θες να σε φλερτάρουν θα πρέπει να μην δείχνεις ότι προσπάθησες πολύ για να ετοιμαστείς αλλά ότι είσαι σέξι από μόνη σου. Δεν θα πρέπει να είσαι πρόστυχα ντυμένη ή βαμμένη και φυσικά η συμπεριφορά σου δεν θα πρέπει να φωνάζει θέλω να με φλερτάρετε.
Δυναμική γυναίκα

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΑποτρίχωση άνω χείλους – Όλες οι μέθοδοι
Επόμενο άρθροΣχέσεις σε περίοδο κρίσης
μμμ Κάρλα. Πολύ ωραία η πρόσκληση που μου έγινε από έναν πολύ καλό και παλιό φίλο. Είμαι το Μελανουράκι και κατά κόσμο η Κωνσταντίνα Μ., είμαι από την Ροδίτσα της διπλανής σας Λαμίας. Είμαι επαγγελματίας στα lifestyle ρεπορτάζ και από το Κάρλα μου ζητήθηκε να συμβάλω με extreme δημοσιεύσεις όπως σχέσεις, sex, γυναικεία και αντρικά θέματα και άλλα περίεργα. Φυσικά και δέχτηκα! Αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να αντισταθεί στον παλιό μου συμφοιτητή!