Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος με ανακοίνωση της, «καλεί όλους μας να στρέψουμε την προσοχή μας και τις προσευχές μας στο Εκκλησιαστικό μας Γηροκομείο στα Κανάλια Μαγνησίας, που από την έναρξη του νέου έτους, αντιμετώπισε την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού και εξήλθε από μια δοκιμασία, βαριά πληγωμένο, δίνοντας καθημερινά την γενναία μάχη της επιβίωσης.

Για το λόγο αυτό, την Κυριακή του Θωμά 9 Μαΐου, σε όλους τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπολιτικής μας περιφέρειας, θα περιαχθεί δισκοφορία για την ενίσχυσή του, ώστε προσφέροντας από το υστέρημα της καρδιάς μας, οι γέροντες και οι γερόντισσες του Ιδρύματος, να εξακολουθούν να φιλοξενούνται και να απολαμβάνουν τη στοργή και την αγάπη της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Ας ενισχύσουμε όλοι το Ίδρυμα προκειμένου ο χώρος αυτός να συνεχίσει να αποτελεί ένα ζεστό και ασφαλές καταφύγιο για τους ηλικιωμένους αδελφούς μας».

Ενωμένα Φροντιστήρια
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.