Γέμισε με αγάπη, κέφι και ζεστασιά η πλατεία του Αγ. Νικολάου – Χιλιάδες κόσμου στην εκδήλωση του Δήμου

0
217 views

Για 6η συνεχή χρονιά ο Δήμος Βόλου με Δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το γιορτινό τραπέζι αγάπης στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, όπου όπως πάντα προσφέρθηκαν αφθονία εδεσμάτων, ποτών και αναψυκτικών σε τρεις και πλέον χιλιάδες συμπολιτών και επισκεπτών, τους οποίους διασκέδασε η ορχήστρα «Διπλοπεννιές»

Σε δήλωσή του ο κ. Μπέος υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση αλληλεγγύης και αγάπης ιδιαίτερα σε μοναχικά άτομα και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες και εξέφρασε την ειλικρινή του ευχή σύντομα στην πατρίδα μας να μην χρειάζονται τέτοιες εκδηλώσεις καθώς όλοι θα είναι με τις οικογένειες τους σε ένα γιορτινό τραπέζι.

Ο κ. Μπέος χαιρέτισε και τη συμμετοχή στην φετινή εκδήλωση του γεν. γραμματέα Τουρισμού, κ. Κων. Λούλη και των βουλευτών της ΝΔ κ. Χρ. Μπουκώρου και της κυρίας Ζέττας Μακρή, οι οποίο μαζί με το Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους σερβίρισαν τους πολίτες που προσήλθαν στο γεύμα. «Είναι μια ανοιχτή εκδήλωση του Δήμου και όποιος θέλει να βοηθήσει και να γιορτάσει μαζί μας είναι ευπρόσδεκτος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της «Κουζίνα Αλληλεγγύης».

 Την εκδήλωση υποστήριξε με παροχή ειδών και υπηρεσιών, πλήθος τοπικών επιχειρηματιών από το χώρο των τροφίμων και των ποτών. Τη φετινή διοργάνωση υποστήριξαν ως χορηγοί : Salas Intergroup Εκδηλώσεις Α.Ε. – Νικόλαος Σαλαπατάρας, ΕΨΑ Α.Ε., Οινοποιείο και Αποσταγματοποιείο Οικογένειας Αποστολάκη, Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», Farine Café Boulangerie, Κρεπερί La Saveur – Αλέξανδρος Μπίμπιλος και Pizza Campionato, Χούτος Catering.


Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια