Β. Νουλέζας. Νομική πρωτοβουλία για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Β. Νουλέζας. Νομική πρωτοβουλία για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Μηνυτήρια αναφορά ενώπιον της κας Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου για την Συμφωνία των Πρεσπών συντάσσεται από το Δικηγορικό Γραφείο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΟΥΛΕΖΑ & Συνεργατών,

εναντίον του Πρωθυπουργού Τσίπρα, πρώην Υπουργού Εξωτερικών Ν.Κοτζιά & Βουλευτών και κατά παντός τρίτου, που δηλώνουν ότι θα την υπερψηφίσουν.

Με αυτήν ζητείται η άσκηση ποινικής διώξης για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας & απάτης κατά συρροήν και κατ’εξακολούθησην.
Με αίτημα να διαβιβαστεί άμεσα, αμελλητί στις κατά τόπους Εισαγγελίες Πρωτοδικών της Χώρας και τον Πρόεδρο της Βουλής.

Το ζήτημα της Μακεδονίας είναι μείζον εθνικό ζήτημα υπερκομματικού χαρακτήρα, είναι δε συνταγματικά άκυρες οι ενέργειες της κυβέρνησης καθώς το διεθνές αυτό κείμενο πάσχει νομικά και έχει πλείστες πλημμέλειες καθώς αντίκειται σε διεθνείς Συνθήκες.

Βασίλειος Δ. Νουλέζας
Δικηγόρος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας