Β. Νουλέζας: Δεν υπάρχει σχεδιασμός στην Τ.Α. για ενδεχόμενο πυρκαγιάς

Β. Νουλέζας: Δεν υπάρχει σχεδιασμός στην Τ.Α. για ενδεχόμενο πυρκαγιάς

Κανένας Δήμος, καμία Περιφέρεια πλην εξαιρέσεων δεν έχει σχεδιασμό εκκένωσης οικισμών που πλήττονται από ανεξέλεγκτη πυρκαγιά.

Σχέδιο διάσωσης ανθρώπων που κινδυνεύουν από τις πύρινες φλόγες.

Η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας είναι υποστελεχωμένη όπως ομολογήθηκε. Η Πυροσβεστική με ελλείψεις και απαρχαιωμένο στόλο. Για αυτό υπήρξε η καταστροφική φονική πυρκαγιά της 23.7. που έσπειρε τον θάνατο και στοίχισε 88 ανθρώπινες ψυχές. Χάθηκαν 26 άνθρωποι μόνον εγκλωβισμένοι σε καταπατημένο οικόπεδο με περίφραξη όλων των διόδων προς την θάλασσα. Αυτοί οι παράγοντες προκάλεσαν τον πύρινο όλεθρο.
Μετά την εθνική αυτή τραγωδία ας υπάρξει οργάνωση και ετοιμότητα.

Βασίλειος Νουλέζας
Δικηγόρος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας