Κλήθηκε στην Αστυνομία για συστάσεις και χάλασε τον κόσμο. Φώναζε στους αστυνομικούς, εξύβριζε την αξιωματικό υπηρεσίας. Το περιστατικό αφορά σε 47χρονο στρατιωτικό, ο οποίος μάλιστα είναι υψηλόβαθμος.

Το παιδί του στρατιωτικού τσακώθηκε με το παιδί του γείτονα χθες το πρωί και ο στρατιωτικός επενέβη και φέρεται να μάλωσε το ξένο παιδί. Ο πατέρας του διαμαρτυρήθηκε στην Αστυνομία.Αστυνομικοί κάλεσαν τον στρατιωτικό για να του κάνουν συστάσεις όπως ήταν υποχρεωμένοι. Εκείνος όμως όχι μόνο δεν υπάκουσε, αντίθετα αναστάτωσε το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου από τις φωνές του και εξύβρισε την αξιωματικό υπηρεσίας που τον καλούσε σε τάξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε η σύλληψή του και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα Υπηρεσίας. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας και εξύβριση. Ο στρατιωτικός θα κριθεί από Στρατοδικείο.

Ενωμένα Φροντιστήρια
Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.