Βραδιά Πανσέληνου στην Άνω Κερασιά, δίπλα στο παλιό καμένο σχολείο

Βραδιά Πανσέληνου στην Άνω Κερασιά, δίπλα στο παλιό καμένο σχολείο

Μια όμορφη παράδοση συνεχίζεται στο μαγικό χώρο της Άνω Κερασιάς στη θέση «Τσαϊρη», όπου την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 20:00 διοργανώνεται συναυλία από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου με την υποστήριξη της Ε.Κ.Π.Ο.Λ. (Εταιρεία Κοινωνικής Παρέμβασης Περιφέρειας Θεσσαλίας) του Δήμου Ρήγα Φεραίου και τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Θεσσαλίας και Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας) με αφορμή την Πανσέληνο.

Μαζί με τον συνθέτη – ενορχηστρωτή Ζαφείρη Κουκουσέλη θα είναι ο Κώστας Ζεμπίλας, ο Αθανάσιος Τσιομπανάκης, ο Γιάννης Κουκουσέλης, η Μαριάννα Λούμα και ο Γιάννης Κουκουνίτσας. Θα συμμετέχουν επίσης η Βιργινία Δρογγούλα και ο Δημήτρης Γκοντέλος.

Στον φιλόξενο και δροσερό χώρο στην Άνω Κερασιά θα ακουστούν τραγούδια για το φεγγάρι και επιλεγμένα τραγούδια από τους μεγάλους δημιουργούς Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλο, Μάνο Ελευθερίου, Νίκο Αντύπα, Λίνα Νικολακοπούλου, Μάνο Λοϊζο, Μίλτο Πασχαλίδη, Γκόραν Μπρέγκοβιτς, Μίμη Πλέσσα, Θάνο Μικρούτσικο, Απόστολου Καλδάρα, Νότη Μαυρουδή κ.α.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει έκθεση της ζωγράφου Αρετής Γαζή – Κάρλου. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8.00 μ.μ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας