«Βοήθεια στο Σπίτι» – Μια Αληθινή αγάπη

«Βοήθεια στο Σπίτι» – Μια Αληθινή αγάπη

Ένα από τα πιο σημαντικά προγράμματα κοινωνικής στήριξης είναι το «Βοήθεια στο Σπίτι» και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι δημότες μας, αλλά και όλοι οι Έλληνες.

Τι να πει κανείς για αυτούς τους εργαζομένους;

Καθημερινά – και αυτό το βλέπουμε όλοι μας – αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους ως λειτούργημα! Κάθε φορά που βλέπουμε στο δρόμο το χαρακτηριστικό αυτοκίνητο με τα διακριτικά του προγράμματος στο πλάι, σκεφτόμαστε πόσοι ανήμποροι συμπολίτες μας βρίσκουν δύναμη και στήριξη από αυτές τις κοπέλες που προσφέρουν όχι μόνο τις υπηρεσίες τους, αλλά και αγάπη στους ηλικιωμένους. Το μόνο που περιμένουν οι δικαιούχοι του προγράμματος είναι να ακούσουν τη μηχανή του αυτοκινήτου να σταματά μπροστά από την πόρτα τους και να δουν τις χαμογελαστές εργαζόμενες.

Αυτές οι δομές πρέπει να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο, διότι δυστυχώς, πάντα θα υπάρχουν συνάνθρωποί μας που θα έχουν την ανάγκη τους.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας