Βιβλίο για τον Αρτέμη Σώρρα! γράφει ο γνωστός Ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας

Βιβλίο για τον Αρτέμη Σώρρα! γράφει ο γνωστός Ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας

Η (νομική) αλήθεια για τον Αρτέμη Σώρρα και την Ε.ΣΥ.
Είναι ο τίτλος του σημαντικού, αποκαλυπτικού βιβλίου

που γράφει ο γνωστός Δικηγόρος – Ποινικολόγος Βασίλης Δ.Νουλέζας, που εκπροσώπησε επί έναν χρόνο τον ιδρυτή της Ελλήνων Συνέλευσις Αρτέμη Σώρρα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση των Πατρών και σε άλλες σημαντικές αστικές δίκες με αντίδικο τόν Δικηγόρο -πολιτευτή ΕΠΑΜ Φ. Λεπίδα.

Εκεί αναλύει την νομική άποψη και εκτίμηση του για την υπόθεση κακουργηματικής υπεξαίρεσης, την πορεία και εξέλιξη του πολιτικού φορέα Ε.ΣΥ.
Για την διαφοροποίηση του για τα Εξώδικα.
Γράφει για την αιφνίδια αποπομπή μελών της Διοίκησης της ΕΣΥ τις δικαστικές εκκρεμότητες του φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα που μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί τους νομικούς χειρισμούς και την πολυπλόκαμη υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής.

Τον ρόλο των ΜΜΕ και της Τράπεζας της Ελλάδας..

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.