Βελεστίνο: Τα εγκαίνια της πλατείας πυροδότησαν τη σύγκρουση αντιπολίτευσης και δήμου

Αναφορικά με το ποιός μελέτησε ,σχεδίασε και χρηματοδότησε το έργο

Βελεστίνο: Τα εγκαίνια της πλατείας πυροδότησαν τη σύγκρουση αντιπολίτευσης και δήμου

Τα εγκαίνια της πλατείας Δημοκρατίας στο Βελεστίνο του Δήμου Ρήγα Φεραίου, πλησίον του Δημοτικού Σταδίου, πραγματοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι απο την δημοτική αρχή. Η πλατεία Δημοκρατίας διαθέτει την πρώτη οργανωμένη πιστοποιημένη παιδική χαρά στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν έλειψαν όμως και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ της αντιπολίτευσης και της δημοτικής αρχής. Τα εγκαίνια της νέας πλατείας πυροδότησαν τη σύγκρουση μεταξύ μειοψηφίας και πλειοψηφίας. Η αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι το έργο σχεδιάστηκε, μελετήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το 2011 εως το 2014, ενώ η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι επί των ημερών της έγινε η μελέτη και συγκεκριμένα το 2015 και χρηαμτοδοτήθηκε η κατασκευή του.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο πάντως Δημήτρη Νασίκα το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η ολοκλήρωση και άλλων έργων που είναι σε εξέλιξη στο Βελεστίνο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.