ΒΑΣ. ΝΟΥΛΕΖΑΣ. Σχόλιο

ΒΑΣ. ΝΟΥΛΕΖΑΣ. Σχόλιο

Σχόλιο Βασιλείου Νουλέζα, δικηγόρου

Αποδοκιμάζω συμπεριφορές ύβρεων, απειλών και προπηλακισμών εντός ή εκτός δικαστικών αιθουσών έναντι οποιουδήποτε.

Της Θέμιδος το Μέγαρο είναι χώρος απονομής Δικαιοσύνης. Καταδικάζω απερίφραστα κάθε επεισόδιο προσβολής της τιμής και υπόληψης κάθε ατόμου. Δείχνει παντελή έλλειψη σεβασμού και πολιτισμού.

Οι δικαστικές μάχες κερδίζονται με νομικά επιχειρήματα και αποδείξεις χωρίς ιαχές. Δεν χρειάζεται κανείς να ασχημονεί και να εκτρέπεται. Έχει εκλείψει φοβούμαι η εγκράτεια και η σοβαρότητα.

Αναμένω επαγρύπνηση και παρέμβαση των υψηλότερα ισταμένων και υπευθύνων. Ας επικρατήσει η λογική. Ας διαφυλάξουμε τουλάχιστον εμείς οι εντολοδόχοι Δικηγόροι το κύρος της Δικαιοσύνης και την αξιοπρέπεια μας. Έτσι ζημιώνουμε όσους εκπροσωπούμε.

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας