Βασ. Νουλέζας – Παρέμβαση: Με μετρητά εξοφλείται η ΔΕΗ

Βασ. Νουλέζας – Παρέμβαση: Με μετρητά εξοφλείται η ΔΕΗ

Δυστυχώς δεν εξοφλούνται δεν επέρχεται ολοσχερής εξόφληση υφιστάμενων λογαριασμών

κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος στηνΔΕΗ με επίδοση εξώδικων που αναφέρονται σε κληρονομιά κεφάλαια του ελληνικού κράτους ή αλλά διεθνή ομόλογα.

Πληρώνουμε μετρητά ή ζητούμε διακανονισμό. Αυτός είναι ο νόμιμος ενδεδειγμένος και προσήκων τρόπος εξόφλησης. Έχουμε υπογράψει με αυτήν σύμβαση αναγκαστικού δικαίου και έχουμε αναλάβει συνεπώς τις από αυτήν απορρέουσες συμβατικές υποχρεώσεις.

Ας μην επιλέγουμε απερίσκεπτα την εύκολη οδό χωρίς να έχουμε εξετάσει όλες τις παραμέτρους και τις συνέπειες των πράξεων μας. Επίσης οι οφειλές προς την ΑΑΔΕ ομοίως ή με υπαγωγή μας στις 120 δόσεις του άρτι ψηφισθεντος Νομου.

Αποτρέπω οποιονδήποτε να υποβάλλει μηνυτήριες αναφορές ή καταγγελίες σε βάρος των νόμιμων εκπροσώπων των ανωτέρω ΝΠΙΔ ή φορέων.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας