Βένετο. Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Υπαπαντής

Βένετο. Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Υπαπαντής

Τη μεγάλη Θεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Χριστού εορτάζει η Εκκλησία στις 2 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «την ημέρα αυτή πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός στο Βένετο, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού, ιστορικό διατηρητέο μνημείο. Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού ανακοινώνει ότι την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στις 6μ.μ. θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός.

Ανήμερα της εορτής, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, θα τελεστεί θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, θείου κηρύγματος και περιφορά της Αγίας εικόνας, προεξάρχοντος του καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Φλαμουρίου) Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτου πατρός Συμεών Αναστασίου.

Τέλος θα ακολουθήσει και η ετήσια τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας».

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας