«Βάλτος» 40 χιλιάδες στρέμματα στις παρακάρλιες περιοχές

«Βάλτος» 40 χιλιάδες στρέμματα στις παρακάρλιες περιοχές

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε 40 χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών στις παρακάρλιες περιοχές του ν. Λάρισας, λόγω των πρόσφατων, έντονων βροχοπτώσεων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού Μιλτ. Αραμπατζής, ανέφερε ότι οι αγρότες της περιοχής αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τις καλλιεργητικές φροντίδες, αφού δεν μπορούν να μπουν ούτε να περπατήσουν στα χωράφια τους, πόσο μάλλον να μπουν με το τρακτέρ.

Η κατάσταση αυτή γίνεται ακόμη πιο δύσκολη από το γεγονός ότι προβλέπονται νέες βροχοπτώσεις μέχρι τα τέλη του μήνα, προσθέτει ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού. Είναι από τις λίγες χρονιές που την συγκεκριμένη περίοδο η πληρότητα των ταμιευτήρων μας, φτάνει στο 97%, αναφέρει ο κ. Αραμπατζής, εξηγώντας πως φέτος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων η στάθμη στη λίμνη Κάρλα ανέβηκε κατά 80 πόντους.

Τα προβλήματα από τις βροχοπτώσεις εκτός από τις καταστροφές σε καλλιέργειες όπως τα σιτηρά εστιάζονται στο γεγονός ότι οι αγρότες δεν μπορούν να σπείρουν τα χωράφια τους, αφού τα νερά δεν έχουν τραβηχτεί.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Search in Site

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν δημοσιεύετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.