Αχ. Μπέος: Δεν το έχω σε τίποτα να σηκωθώ να φύγω

0
481 views

beosΣυνάντηση όλων των υποψηφίων και εκλεγμένων με το ψηφοδέλτιο του Αχιλλέα Μπέου, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Δημαρχείο Βόλου. Τα τελευταία γεγονότα με το νερό, έχουν θορυβήσει τον Δήμαρχο, ιδιαίτερα μάλιστα ότι στην κόντρα μαζί του πρωταγωνιστούν δικοί του εκλεγμένοι στα Τοπικά Συμβούλια του Πηλίου.

Με το γνωστό του ύφος, ο Δήμαρχος επετέθη με δριμύτητα

κατά αυτών και τους τόνισε ότι δεν έταξε τίποτα και σε κανέναν και πως ο ίδιος θα ψηφίσει την Παρασκευή τον κανονισμό, και ό,τι θέλουν ας κάνουν. «Αν δεν τους αρέσει να μην ξαναπατήσουν» φέρεται να είπε.

Μάλιστα ο Δήμαρχος, χρησιμοποιώντας την… γαλλική γλώσσα του, είπε ότι τους… γράφει στα «μπρούτζινα» και δεν το έχει σε τίποτε να σηκωθεί να φύγει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί εξ αυτών δυσαρεστήθηκαν από το ύφος των λεγομένων του Αχιλλέα Μπέου και τονίζουν ότι σε νέο κάλεσμα του θα είναι αρνητικοί, αιτιολογώντας την στάση τους αυτή, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν ένας δήμαρχος να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο.

Πάντως χθες σε συνεδρίαση που είχαν όλα τα Τοπικά Συμβούλια στην Αγριά, αποφάσισαν ομόφωνα να επιμείνουν στις απόψεις τους, δηλαδή ο κανονισμός της άρδευσης να υλοποιείται από το Δήμο Βόλου και όχι από τη ΔΕΥΑΜΒ.
Μάλιστα, τοπικοί σύμβουλοι είναι αποφασισμένοι ακόμη και να παραιτηθούν.

magnesianews.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια