Αχιλλέας Μπέος: Τρία εκατομμύρια εύρω ζητάω εγώ και άλλα 10 ο Ολυμπιακός Βόλου

0
206 views

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο το θέμα του Koriopolis. Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που υπάρχουν πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αγόρασε το Πόρτο Καρράς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πληροφορίες περί αγοράς του Πόρτο Καρράς απο τον Ιβάν Σαββίδη:

«Τον έπιασαν κορόιδο τον Σαββίδη αν έδωσε 300 εκατομμύρια. Όταν πας και παίρνεις μια επιχείρηση που έχουν κάνει πάρτυ οι κρατικoί μηχανισμοί και την έχουν καταστρέψει τότε καταλαβαίνετε τι έχει γίνει. Βέβαια είναι μια μεγάλη έκταση, αλλά το καλό είναι ότι θα υπάρξουν θέσεις εργασίας».

Για το δικαστήριο αναφορικά με το θέμα του Koriopolis:

«Τρία εκατομμύρια εύρω ζητάω εγώ ως φυσικό πρόσωπο και άλλα 10 ο Ολυμπιακός Βόλου. Επειδή γράφτηκαν πολλά πράγματα για μένα ότι δήθεν τα βρήκα με τον Γραμμένο, Λασκαράκη και οτι θα συμβιβαστώ για να πάρω 700.000 ευρώ. Δεν πρόκειται να παρώ ούτε ένα ευρώ και να συμβιβαστώ με την τότε αμαρτωλή ΕΠΟ, τώρα υπάρχουν ηθικά στοιχεία στην τωρινή διοίκηση και δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν. Εγω λοιπόν θα πάρω ότι μου επιδικάσει το δικαστήριο αν και είχα δηλώσει οτι κατά της πατρίδας μου δεν θα προσφύγω γιατί δεν μου φταίει η πατρίδα μου ακόμα και αν οι επίορκοι δικαστές δεν δίκασαν με δικαστική συνείδηση, ήθος και αξία. Ό,τι και να γίνει εγω δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με την τότε αμαρτωλή ΕΠΟ και την ΟΥΕΦΑ. Ότι πει η δικαιοσύνη αυτά θα πάρω και για μένα αυτό το κομμάτι είναι ηθικό.

Δικαιώθηκα απο την ποινική δικαιοσύνη πλέον όλες οι πτυχές της υπόθεσης αυτής, ξεφτιλιστήκαν οι δικαστικοί λειτουργοί αλλά και το ελληνικό κράτος που απεδείχθη για άλλη μια φορά πόσο διάτρητο είναι και τι σαπίλα υπάρχει στην υπόθεση την δικιά μου. Εγώ θέλω σε ότι αφορά τις κ@@@ πειθαρχικές επιτροπές που έχει η ΕΠΟ και η Σούπερ Λιγκ. Όλο αυτό δεν έχει τελειωμό αυτοί που τότε δήθεν δικάσαν εμένα συνεχίζουν ακόμα να κάνουν παράνομες ενέργειες, αλλά και συγχρόνως η ποινική δικαιοσύνη να ασκεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, και πολλά απο αυτά τα μέλη αποδείχθηκε ότι παίρναν εντολές για ομάδες και παράγοντες. Δεν δίκαζαν σύμφωνα με τα στοιχεία αλλα έκαναν ό,τι τους έλεγαν οι νταβατζήδες που ήταν εκεί,αυτό γίνοταν στην ΕΠΟ και στις επιτροπές που τους διόριζαν και τους έλεγχαν».

Για το πώς άντεξε τόσο καιρό στην φυλακή:

«Με έδωσε δύναμη ο Θεός και η αγάπη του κόσμου, η οικογένεια μου φυσικά που παρέμεινε δίπλα μου και μέσα απο αυτό άντλησα όλη την δύναμη που βλέπεις τώρα. Να αντιμετωπίζω κάτι ξεφτιλισμένους που βγαίνουν και μιλάνε και να αντιμετωπίσω την σαπίλα του πολιτικού συστήματος που εξαθλίωσε την πατρίδα μου και τον ελληνικό λαό. Ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που όφειλα στα παιδιά μου να αποδείξω την αλήθεια».

Για το αν του έμεινε κάποιο ψυχικό τραύμα από την φυλακή:

«Σίγουρα υπάρχει ένα παράπονο και μια πικρία. Εγώ είμαι μεγαλόψυχος όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και κοιτάω μπροστά,δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τους φίλους που με πρόδωσαν, πλέον κοιτάω την οικογένεια μου και έχω ερωτευτεί την δυνατότητα που μου έδωσε ο κόσμος να υπηρετήσω την πόλη μου».

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια