Αυτοδιοικητικές … προτιμήσεις

0
35

Λογικό οι δήμαρχοι να συμφωνούν, με τις νέες ρυθμίσεις για την (επαν)εκλογή τους. Κατά κανόνα ηγούνται ισχυρών συνδυασμών, υποστηριζόμενοι από μεγάλα κόμματα.

Όσο δημοκρατική νοοτροπία και να έχουν ορισμένοι, η απλή αναλογική τους ενοχλεί διότι ευνοεί την πολυδιάσπαση στις εκλογές, την εμφάνιση μικρών σχημάτων, την άνθηση προσωπικών φιλοδοξιών.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθρο«Πεινάμε»: 4 στις 10 επιχειρήσεις εστίασης έχουν ήδη δώσει τα κλειδιά
Επόμενο άρθροΗ ταινία της ημέρας (3/2/2021)
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαρανταπεντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.