ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Ποια ειδικότητα δίνει το «πράσινο φως» για τους οριστικούς πίνακες

ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Ποια ειδικότητα δίνει το «πράσινο φως» για τους οριστικούς πίνακες

Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του ελέγχου των αιτήσεων της προκήρυξης 3Κ/2018

του ΑΣΕΠ, ώστε να «κλειδώσουν» οι 8.166 θέσεις και να ανακοινωθούν, επιτέλους, μετά από σχεδόν 14 μήνες, οι οριστικοί πίνακες.

Αυτό που ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα τους ελεγκτές του ΑΣΕΠ ήταν οι «δύσκολες» ειδικότητες, περίπου 150-160 θέσεις ΔΕ από τις συνολικά 2.714 της προκήρυξης.

Μία από τις δυσκολότερες ειδικότητες ήταν αυτή των ηλεκτρολόγων, η οποία «κλειδώνει» άμεσα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, απομένει μονάχα μία θέση για να ολοκληρωθεί ο έλεγχός της. Με αυτό τον τρόπο οι ηλεκτρολόγοι δίνουν το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση του ελέγχου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας