ΑΣΕΠ-Προσλήψεις σε δήμους: Πού βρίσκονται «Βοήθεια στο Σπίτι», «ουρά 3Κ»

ΑΣΕΠ-Προσλήψεις σε δήμους: Πού βρίσκονται «Βοήθεια στο Σπίτι», «ουρά 3Κ»

«Στον αέρα» βρίσκονται δύο πολυανεμενόμενες προκηρύξεις που αφορούν χιλιάδες προσλήψεις στους δήμους. Πρόκειται για τις:

-3.250 προσλήψεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και

-Την περίφημη «ουρά της 3Κ» για τις 758 θέσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, για την μεν πρώτη δεν έχει σταλθεί σχετικό αίτημα από το υπουργείο Εσωτερικών προς το ΑΣΕΠ, ενώ για την δεύτερη είχε μεν στείλει σχετικό αίτημα η προηγουμένη πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣ και η προκήρυξη βρίσκεται σε ώριμο στάδιο από πλευράς της Ανεξάρτητης Αρχής, ωστόσο δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου, με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι. Ένα είναι σίγουρο: Ότι η Ανεξάρτητη Αρχή, αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία από τις δύο προσλήψεις στον προγραμματισμό της.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών υπό τον Τ. Θεοδωρικάκο έχει ως στόχο:

-Να προχωρήσει τις προσλήψεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι», ωστόσο, όπως προέκυψε και από τη συνάντηση του υΠΕΣ με εκπροσώπους του «ΒσΣ» την περασμένη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, ακόμη δεν έχει καθορισθεί το σχετικό χρονοδιάγραμμα

-Να εμπλουτίσει την «ουρά της 3Κ» με αιτήματα και από άλλους δήμους αλλά και από υπουργεία, αφού πρώτα προσδιοριστούν οι ανάγκες που είναι δυνατόν να καλυφθούν μέσω της κινητικότητας, γεγονός που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη με άλλη, πλέον, μορφή θα καθυστερήσει αρκετούς μήνες.

aftodioikisi.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας