ΑΣΕΠ: Ανοιχτή διευθυντική θέση -Απαιτείται 15ετή εμπειρία στο Δημόσιο

ΑΣΕΠ: Ανοιχτή διευθυντική θέση -Απαιτείται 15ετή εμπειρία στο Δημόσιο

Την επαναπροκήρυξη πλήρωσης μίας (1) θέσης Διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας των Γενικών Αρχείων του Κράτους, αποφάσισε το ΑΣΕΠ και δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ τα προσόντα της συγκεκριμένης θέσης.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ

Για την επιλογή στη θέση Διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας των Γενικών Αρχείων του Κράτους, οι υποψήφιοι απαιτείται να κατέχουν τα προσόντα του άρθρου 17 παρ. 1 του ν. 3467/2006. Συγκεκριμένα: α) Πτυχίο Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο τίτλο Πανεπιστημίου της αλλοδαπής. β) Διδακτορικό δίπλωμα της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο ισότιμο της αλλοδαπής. γ) Άριστη γνώση μιας τουλάχιστον εκ των τριών γλωσσών: αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής. δ) Δεκαπενταετή αποδεδειγμένη εμπειρία σε διοικητική θέση στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα. Συνεκτιμώνται: αα) Κατοχή άλλου μεταπτυχιακού τίτλου της ημεδαπής ή αναγνωρισμένου ισότιμου της αλλοδαπής. ββ) Ερευνητικό ή συγγραφικό έργο. Ο Προϊστάμενος της Κεντρικής Υπηρεσίας των Γενικών Αρχείων του Κράτους φέρει τον τίτλο «Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας των Γενικών Αρχείων του Κράτους».

Ο Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας των Γενικών Αρχείων του Κράτους είναι Δημόσιος Λειτουργός και διορίζεται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τριετή θητεία, που μπορεί να ανανεώνεται με όμοια απόφαση αλλά κάθε φορά για ίσο χρόνο. Η θέση του Διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας των Γενικών Αρχείων του Κράτους είναι αποκλειστικής απασχόλησης.

Δείτε σχετικά και άλλες προϋποθέσεις, παρακάτω:

ΦΕΚ-ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

aftodioikisi.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Ο κάθε αναγνώστης του karla.news μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του.

Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

 

Αναζήτηση

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο Σύνδεση

Τηλέφωνα Επικοινωνίας