Από το Πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Μαγνησίας της Ν.Δ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :

0
427 views

zeta-makriΔύο ιδιαίτερα σημαντικές αποφάσεις του Πράσινου Ταμείου για τους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου γνωστοποιήθηκαν από την Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή. Όπως δήλωσε η κα Μακρή, εξασφαλίστηκε από το Πράσινο Ταμείο το ποσό των 86.000 Ευρώ για τον Δήμου Αλμυρού, προκειμένου να αγοραστεί καλαθοφόρο όχημα. Επίσης, εξασφαλίστηκε το ποσό των 180.000 Ευρώ για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου για οικιστικές αναπλάσεις. Τα ποσά αυτά  είχαν ζητήσει οι προηγούμενες δημοτικές αρχές με ανάλογες αιτήσεις τους.
Οι δύο αυτές αποφάσεις της Διοίκησης του Πράσινου Ταμείου είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους αλλά και για την αναβάθμιση της εικόνας των δύο αυτών Δήμων.
Για να εξασφαλισθούν τα παραπάνω χρήματα, χρειάστηκε συνεχή συνεργασία της κας Μακρή αλλά και έντονη πίεση προς τον Αντιπρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Αλ. Κόκκαλη, καθώς υπήρχαν ελλείψεις στις εκθέσεις που είχαν υποβληθεί στο Πράσινο Ταμείο το 2013. Αξίζει να επισημανθεί ότι η κα Μακρή είχε τονίσει στον κ. Κόκκαλη ότι η εξοικονόμηση χρημάτων για τους Δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φεραίου είναι αναγκαία, καθώς αποτελούν δύο από τους μεγαλύτερους δήμους της Μαγνησίας, που έχουν ανάγκη από πρωτοβουλίες και νέα έργα που θα δώσουν πνοή στην περιοχή τους.
Τέλος, η Βουλευτής Μαγνησίας της Ν. Δ δήλωσε ότι η αγορά καλαθοφόρου οχήματος για τον Δήμο Αλμυρού και οι οικιστικές αναπλάσεις στον Δήμο Ρήγα Φεραίου θα διευκολύνουν το έργο των δημοτικών αρχών τους και, κυρίως, θα ικανοποιήσουν τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον της Πολιτείας είναι όχι μόνο δεδομένο αλλά και έμπρακτο.

Print Friendly, PDF & Email

Σχόλια

σχόλια

Προηγούμενο άρθροΗ Δημοτική Αρχή χρησιμοποιεί τεχνάσματα, σε ότι αφορά τις προσλήψεις του Δήμου
Επόμενο άρθροΕυχές για τα Χριστούγεννα από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τον εαυτό του... Ας γνωριστούμε με τον Καυστικό λοιπόν. Με λένε Γιάννη και ανήκω στην γενιά των σαραντάρηδων. Έχω δυο μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, την πένα μου και τις εξερευνήσεις. Ωστόσο, η επιστήμη του ελέγχου του νου ήταν πάντα το στοίχημα με τον εαυτό μου. Από τότε που με θυμάμαι, ήθελα απλά να κρίνω τα κοινά με τον δικό μου τρόπο - και τα κατάφερα. Διάβασα πολύ, θυσίασα πράγματα, προσπάθησα να γίνω όσο καλύτερος μπορούσα, και η προσπάθεια συνεχίζεται. Πνεύμα ανήσυχο και δραστήριο, δεν σταματώ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, να παρακολουθώ ανελλιπώς τα δρώμενα σε όλα τα χωριά του δήμου μας και να τα σχολιάζω με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες του karlanews για την αποδοχή τους. Ευχαριστώ επίσης προκαταβολικά όλους εσάς που θυσιάζετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε τις απόψεις μου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.